Killer Instinct

Tervetuloa käyttämään Xbox Onen ja Windows 10:n Killer Instinctiä. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja peliversioiden eroista sekä vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelin Xbox One- ja Windows 10 -version.

Killer Instinctin yleiskuvaus

Xbox Onen Killer Instinctin hallinta ja ohje

Windows 10:n Killer Instinctin hallinta ja ohje

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Killer Instinct" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?