Windows 10:n Killer Instinctin usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:n Killer Instinctistä? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Mikä on Killer Instinct: Definitive Edition?

Killer Instinct: Definitive Edition on sisältöpaketti, joka sisältää seuraavat lisäpelit ja -sisällöt:

• Kokonaiset pelit:
    • Killer Instinct: Ultra Edition, Killer Instinct: Season 2 Ultra Edition, Killer Instinct: Season 3 Ultra Edition, Killer Instinct Classic*, Killer Instinct 2 Classic*
  • Lisäosat:
    • Gargos Color Pack, Killer Instinct: Combo Breaker, Killer Instinct: Season 2 Combo Breaker, Killer Instinct: Season 3 Combo Breaker, Ultimate Arbiter Pack
  • Hahmot:
    • Aganos, ARIA, Cinder, Eyedol, Fulgore, Gargos, General RAAM, Glacius, Hisako, Jago, Kan-Ra, Kim Wu, Maya, Mira, Orchid, Rash, Riptor, Sabrewulf, Sadria, Shadow Jago, Spinal, Thunder, TJ Combo, Tusk

*Huomautus Killer Instinct Classicia ja Killer Instinct Classic 2:ta voidaan pelata vain Xbox Onella.

Jos haluat ostaa Killer Instinct: Definitive Editionin, käy verkkokaupassa.

Mitä tapahtuu, jos minulla on jo Killer Instinct ja lisäsisältöjä, ja ostan Definitive Editionin?

Voit edelleen pelata kaikkia nykyisiä Killer Instinct -pelejä ilmaiseksi ja ostaa halutessasi lisäsisältöjä. Jos sinulla on jo sisältöjä ja ostat Definitive Editionin, saat lisäsisältöjä, jotka voit asentaa Xbox Oneen ja Windows 10 -laitteeseen.

Voit asentaa sisältöjä Xbox Oneen seuraavasti:

1. Vieritä aloitusnäytössä oikealle ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla ohjaimen A-painiketta .
  2. Etsi peli ja paina sitten valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä.
  4. Valitse asennettava lisäosa Valmiina asennukseen -sarakkeesta.
  5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta .

Windows 10:ssä lisäosat ja -hahmot ovat automaattisesti käytettävissä, kun pelaat peliä. Voit asentaa Killer Instinct: Ultra Editionin, Killer Instinct 2: Ultra Editionin ja Killer Instinct 3: Ultra Editionin seuraavasti:

1. Avaa Kauppa-sovellus ja varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Kirjoita näytön yläosassa olevaan hakupalkkiin ”Killer Instinct”.
  3. Valitse asennettavissa olevat pelit ja sitten Asenna.

Huomautus Killer Instinct Classicia ja Killer Instinct Classic 2:ta voidaan pelata vain Xbox Onella.

Killer Instinct on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisessa muodossa, voit pelata sitä sekä Xboxissa että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee ostaa peli Kaupasta Xboxilla tai Windows 10 -laitteella vain kerran, niin se ilmestyy pelikirjastoosi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos olet ostanut pelin tai sisällön Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10 -laitteessa, kirjaudu Windows 10 -laitteessa sisään. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Muussa tapauksessa voit asentaa sen avaamalla Kaupan ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos ostit pelin tai sisällön Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmis asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää Killer Instinctiä tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Killer Instinct tukee alustojen välistä pelaamista Xbox Onessa ja Windows 10:ssä, joten voit pelata toista alustaa käyttävien ystävien kanssa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa.

Jos olet jo pelannut Killer Instinctiä Xbox Onessa ja käynnistät pelin Windows 10:ssä samalta tililtä, näyttöön voi tulla seuraava varoitussanoma:

Save File Update Needed

2 Dev 46353306

You need to use Killer Instinct on your Xbox One console to update your Save File for use on Windows 10

A Exit Game B Continue without updating

Voit jatkaa seuraavasti:

1. Lopeta peli Windows 10:ssä painamalla A-painiketta .
  2. Käynnistä peli Xbox Onessa ja valitse Season 3 -osasta uusi taistelu.
  3. Kun peli on tallennettu, odota 10 minuuttia, jotta pilvisynkronointi suoritetaan loppuun, ja käynnistä sitten peli Windows 10:ssä uudelleen.

Jos painat B-painiketta ja jatkat ilman tallennusta, pelaajatunnuksellasi Xbox Onessa tallentamasi Killer Instinct -pelitallenteet poistetaan ja edistymistäsi jatketaan, kun synkronoit Windows 10 -laitteen seuraavan kerran.

Minua pyydettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin ladata Killer Instinctin. Minkä Windows-version tarvitsen?

Tarvitset Windows 10:n Killer Instinctin lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607, käyttöjärjestelmän koontikäännös 14393.0 tai sitä uudempi.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Killer Instinctiä.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja pelin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Killer Instinctiä. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Seuraavassa taulukossa on esitetty Windows 10:n Killer Instinctin vähimmäisvaatimukset ja suositellut vaatimukset.

Vähintään Suositus
Käyttöjärjestelmä Windows 10, 64-bittinen (päivitys 1607) Windows 10, 64-bittinen (päivitys 1607)
Suoritin Intel Core i5-750, 2,67 GHz tai
AMD Phenom II X4 965, 3,4 GHz

Intel Core i5-4670K, 3,4 GHz tai
AMD FX-4300, 3,8 GHz
Grafiikkasuoritin (grafiikkakortti)

NVIDIA GeForce GTX 480
tai
AMD Radeon HD 5850

NVIDIA GeForce GTX 670
tai
AMD Radeon HD 7950

Kiintolevytila 30 Gt 30 Gt
RAM (muisti) 4 Gt 8 Gt
VRAM (videomuisti)

NVIDIA – 1,5 Gt
AMD – 1,5 Gt

NVIDIA – 2 Gt
AMD – 2 Gt

DirectX DirectX 11+ DirectX 11+
Näyttö 720p 1080p

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa. Jos pelin virkistystaajuus on liian suuri, voit ratkaista ongelman tekemällä muutamia muutoksia:

• Vähennä näyttösovittimen kuvataajuusasetus vähintään 60 Hz:iin.
  • Vähennä näytön kuvataajuus 60 Hz:iin.

Mitä tapahtuu, jos lataan pelin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat laitteen tekniset tiedot ennen pelin ostamista ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ostanut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia. Toimi seuraavasti:

1. Paina päävalikossa Tab-näppäintä ja valitse Help & Options.
  2. Korosta Graphics ja valitse se painamalla Enter-näppäintä.

Voit tämän jälkeen tehdä muutoksia asetuksiin. Tässä on luettelo vaihtoehdoista:

• Fullscreen – Muuttaa sitä, pelataanko peliä koko näytön tilassa vai Windows 10:n ikkunatilassa.
  • Resolution – Säätää pelin tarkkuutta. Tuetut tarkkuudet ovat 640 x 360, 1 024 x 576, 1 280 x 720, 1 366 x 768, 1 600 x 900 ja 1 920 x 1 080.
  • Motion Blur – Ottaa käyttöön tehosteen, jolla peli muuttuu hieman epäteräväksi, kun näytössä on nopeaa toimintaa, tai poistaa tehosteen käytöstä.
  • Reflections – Mahdollistaa heijastusten ottamisen käyttöön tai poistamisen käytöstä pelin kaikissa vaiheissa.
  • Ambient Occlusion – Ottaa käyttöön toiminnon, jolla lisätään kohteiden kulmien varjoisuutta, tai poistaa toiminnon käytöstä, sekä lisää kohteiden reunojen tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta.
  • Bloom – Ottaa erittäin kirkkaat alueet käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Kun Bloom-toiminto on käytössä, kaikki valonlähteet ovat lähteen lähellä entistä kirkkaampia.
  • Anti-Aliasing – Pehmentää kohteiden ulkoreunoja. Kun toiminto on poistettu käytöstä, kohteiden ääriviivat voivat näyttää rosoisilta, kun niitä tarkastellaan läheltä.
  • Shadow Quality – Vaihtoehdot ovat korkea ja matala. Toiminto lisää tai vähentää taistelijoiden varjon laatua asetuksen mukaan.
  • Texture Quality – Vaihtoehdot ovat korkea ja matala. Toiminto lisää tai vähentää hahmojen tekstuurin laatua asetuksen mukaan.

Jos peli ei vieläkään toimi laitteessa oikein, voit pyytää hyvitystä ostetuista tuotteista viiden päivän kuluessa ostoksesta. Saat lisätietoja Microsoft Store - Palautukset -sivulta.

Kuinka suuri peli on?

Killer Instinctin koko muuttuu kauden edetessä. Voit tarkistaa pelin koon seuraavasti:

1. Perehdy Killer Instinctin Storessa olevaan esittelyyn tai tee haku sanoilla ”Killer Instinct” Windows 10 -kaupasta.
  2. Pelin koko on ilmoitettu myös tietonäytön Additional information -osan Approximate size -kohdassa.
    Huomautus Ilmoitettu koko ei sisällä lisäsisältöjä.

Voit tarkistaa, että laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika vaihtelee Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 30 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3 tuntia.

Kun peli latautuu, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Aloitusnäyttöön tulee Killer Instinct -kuvake, kun lataus on päättynyt.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), keskeytä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä saatavilla.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Verkkoyhteysongelmien korjaaminen -sivulle.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen pelin hallintaan?

Voit käyttää näppäimistöä tai Xbox One -ohjainta. Jos käytät ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Jos sinulla on Xbox 360 -taistelusauva, voit ehkä käyttää sitä Windows 10 -laitteessa Killer Instinctin pelaamiseen. Käy Killer Instinctin taistelusauvatuessa, josta saat lisätietoja, ja tarkista, onko laitteesi tuettu.

Tarvitsenko pelin pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset Killer Instinctin pelaamiseen Microsoft-tilin. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvissä usein kysytyissä kysymyksissä.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata Killer Instinctiä Windows 10 -laitteella?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Killer Instinctiä offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä silloin, kun pelaat offline-tilassa:

• yksinpelitilojen käyttäminen (Player vs CPU, CPU vs CPU, Dojo, Practice, Combo Breaker Training, Story, Survival)
  • taistelutilastojen tarkasteleminen.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä vain silloin, kun pelaat online-tilassa:

• kokeiluversiot
  • tuotteiden ostaminen Storesta
  • Shadow Lab
  • Shadow Lords -tila
  • moninpelien pelaaminen
  • tulostaulukoiden käyttäminen.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Jään jumiin, kun yritän pelata. Miten voin jatkaa?

Killer Instinctissä on pelin sisäinen ohje, jonka voit avata milloin tahansa. Paina päävalikossa Tab-näppäintä, valitse Help & Options ja valitse sitten Help.

Voit käydä myös Killer Instinct -yhteisössä ja ottaa yhteyttä muihin pelaajiin sekä tutustua peliä koskeviin viimeisimpiin uutisiin.

Kuinka monta kertaa voin ladata ja asentaa pelin?

Voit ladata ja asentaa Killer Instinctin samalta Microsoft-tililtä enintään kymmeneen eri Windows 10 -laitteeseen.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Killer Instinctin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Killer Instinctin. Lisätietoja on kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella Windows 10 -laitteella tai Xbox One -konsolilla samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Killer Instinctiä pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.