Killer Instinctin taistelusauvatuki

Jos sinulla on jo taistelusauva, voit ehkä käyttää sitä Windows 10 -laitteessa Killer Instinctin pelaamiseen.

Huomautus Kaikki Xbox 360:n kanssa yhteensopivat taistelusauvat toimivat Windows 10 -laitteessa Killer Instinctin kanssa.

Seuraava taulukko sisältää luettelon testatuista taistelusauvoista, joiden on todettu toimivan Windows 10 -laitteen kanssa.

Valmistaja Kuvaus
HORI Real Arcade Pro VX-SE
PDP Injustice Gods Among Us
Razer Atrox Xbox 360
Madcatz Fightstick Pro Street Fighter X Sanrio
Madcatz EVO Fightstick PRO
Madcatz Tekken Tag Tournament 2 TE S
Madcatz Street Fighter 4 Arcade Stick
Madcatz Street Fighter 4 TE Femme Fatale
Madcatz Marvel Vs Capcom 3 TE Arcade Stick
Madcatz MLG Arcade Stick TE
Madcatz Street Fighter X Tekken Arcade Fightstick Pro
Madcatz RYU Arcade Pad STF4
Hori Soul Calibur IV
Hori Dead or Alive 4
Hori Fighting Stick EX 2
Hori Blazeblue
Hori Tekken 6 Real Arcade Pro EX
Hori Fighting Edge
Hori Real Arcade Pro EX
Hori Real Arcade Pro EX-SE
Hori Otomedius Gorgeous Arcade Stick
Hori Wireless Arcade Stick

Vaikka laitettasi ei olisi luettelossa, se voi silti toimia. Se ei kuitenkaan ehkä toimi odotetulla tavalla.

Jos tarvitset lisätietoja taistelusauvojen tuesta tai haluat lukea taistelusauvojen tunnettuihin ongelmiin liittyviä keskusteluja, käy Killer Instinct -foorumilla.