Microsoft Solitaire Collection

Tervetuloa käyttämään Microsoft Solitaire Collectionin Windows 10-, iOS- ja Android-versiota. Täältä löydät linkkejä videoihin ja esittelyihin, tietoja pelin palvelimen tilasta ja peliversioiden eroista sekä vianmääritykseen liittyviä ohjeita. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa pelin Windows 10-, iOS- ja Android-version.

Microsoft Solitaire Collectionin yleiskuvaus

Windows 10:n Microsoft Solitaire Collectionin hallinta ja ohje

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Microsoft Solitaire Collection" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?