Ohjeita Minecraftin käyttöön eri laitteissa

Minecraft on Mojangin useille eri alustoille kehittämä peli. Minecraft on saatavilla moniin eri laitteisiin, ja ohjeet vaihtelevat käytettävän laitteen mukaan.

Jos tarvitset ohjeita käyttämääsi Minecraftin versioon, napsauta seuraavia linkkejä:

Microsoft-versiot

Jos ongelman ratkaiseminen ei onnistu näillä ohjeilla, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Muut kuin Microsoft-versiot

Xbox-versioiden erot

Minecraft on saatavilla Xbox 360:een digitaalisena latauksena tai fyysisenä levynä. Pelin ladattavan ja fyysisen version välillä ei ole eroja.

Xbox One -versio on saatavilla digitaalisena latauksena Xbox Games -kaupasta. Pelin Xbox One -versiossa on Xbox 360 -versiota suuremmat pelimaailmat, ja sen piirtoetäisyyttä ja suorituskykyä on parannettu.

Minecraftin pelaaminen eri laitteiden ja alustojen välillä

Voit pelata Minecraft: Windows 10 Edition Betaa muilla Pocket Editionia tukevilla laitteilla, kuten Windows 10- ja Windows Phone -laitteilla. Tällä hetkellä Minecraft: Windows 10 Edition Betalla voi pelata paikallisia moninpelejä. Julkistamisen jälkeen Minecraft: Windows 10 Edition Betalla voi pelata myös verkkopelejä.

Minecraft: Xbox 360 Editionia voidaan pelata vain muilla Xbox 360 -konsoleilla Xbox Livessä, ja Xbox One -versiota voidaan pelata vain verkossa muilla Xbox One -konsoleilla. Sitä ei voi pelata Xbox-versioiden ja Minecraftin muiden versioiden kesken.