Minecraft

Tervetuloa Minecraft-tukeen. Täällä löydät tuen itse peliin ja pelin joidenkin versioiden usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos sinulla on osto- tai asennustietovälineen ongelma, jota varten sinun tarvitsee ottaa yhteyttä kyseistä laitetta valmistavaan yritykseen, jos se ei ole Microsoft- tai Xbox-laite.

Pääset alkuun valitsemalla pelin version, jota pelaat, alla olevasta luettelosta.

Minecraftin yleiskuvaus

Minecraft: Xbox One Editionin hallinta ja ohje

Minecraft: Xbox 360 Editionin hallinta ja ohje

Minecraft: Windows 10 Editionin hallinta ja ohje

Minecraft: Pocket Edition for Windows Phone -ohje

Minecraft: Tietokone- (Java), Mac- tai Linux-ohje

Minecraft: PlayStation 3 Editionin, PlayStation 4 Editionin tai PS Vita Editionin ohje

Minecraft: Wii U Editionin, Nintendo Switch Editionin tai New Nintendo 3DS Editionin ohje

Minecraft: Pocket Edition for iOS -version tai Apple TV Editionin ohje

Minecraft: Pocket Edition for Android -ohje

Minecraft: Gear VR Editionin ohje.

Minecraft: Fire TV Editionin ohje.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Minecraft" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?