Nike+Kinect Trainingiin yhdistäminen ja sen vianmääritys

Yleiskuvaus

Nike+ Kinect Trainingin avulla voit hyödyntää Nike+-palvelua ja ansaita NikeFuel-pisteitä. Kun liität Nike+-tilisi, voit hyödyntää myös Facebook-integrointia.

Ratkaisut

Vaatimukset

Nike+ Kinect Trainingin käyttäminen Xbox 360 -konsolissa edellyttää seuraavia:

• Xbox Live -palveluun yhteydessä oleva Xbox 360 -konsoli
  • Xbox Live Gold -tili
  • Nike+-tili.

Nike+-tilin yhdistäminen ja hallinta

Olemassa olevan Nike+-tilin yhdistäminen

Voit yhdistää Xbox Live Gold- ja Nike+-tilisi todella helposti: sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Toimintaohjeet:

Huomautus: tarvitset tässä Xbox 360 -konsoliin liitetyn Xbox-peliohjaimen.

1. Valitse päävalikosta Options (asetukset).
  2. Valitse Nike+ Account (Nike+-tili).
  3. Valitse Link Existing Account (yhdistä olemassa oleva tili).
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.
  5. Kirjaudu sisään Nike+:n sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Nike+-tililiitännän poistaminen

Voit poistaa Xbox Live Gold- ja Nike+-tilisi yhteyden milloin tahansa. Toimintaohjeet:

1. Valitse päävalikosta Options (asetukset).
  2. Valitse Nike+ Account (Nike+-tili).
  3. Valitse Unlink Account (poista tilin linkitys).
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.

Huomautus: kun poistat Xbox Live Gold -tilin liitännän Nike+-tiliisi, et voi enää käyttää Nike+:n toimintoja.

Uuden Nike+-tilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole Nike+-tiliä, voit luoda sen konsolissa.

Huomautus: tarvitset tässä Xbox 360 -konsoliin liitetyn Xbox-peliohjaimen.

1. Valitse päävalikosta Options (asetukset).
  2. Valitse Nike+ Account (Nike+-tili).
  3. Valitse Create New Account (luo uusi tili).
  4. Lue ja hyväksy Nike+:n käyttöehdot ja tietosuojatiedot.
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse salasana. Voit käyttää pelaajatunnustasi näyttönimenä Nike+-palvelussa tai voit valita uuden.
  6. Kun tunnistetietosi hyväksytään, Xbox Live Gold -tilisi liitetään automaattisesti Nike+-tiliisi.

Vianmääritys

Onko sinulla ongelmia Nike+ Kinect Trainingin käytössä? Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Tarkista Nike+:n käyttäjänimi ja salasana

Tarkista, että käytät samaa käyttäjänimeä ja salasanaa kuin Nike+-tilissäsi.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -yhteys

Tarkista, että Xbox Live -yhteys toimii.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Live -palveluun, lue lisätietoja Xbox Live -yhteysongelmien ratkaisuohjeista.

Ratkaisu 3: Tarkista Xbox Gold Live -tilisi tietosuoja-asetukset

Toimintaohjeet:

1. Valitse Xbox 360:n käyttöliittymässä Settings (asetukset) ja sen sitten Privacy (tietosuoja).
  2. Valitse Change Settings (vaihda asetuksia).
  3. Valitse Customize (mukauta).
  4. Vieritä näyttö alaspäin ja valitse Exercise Info Sharing (kuntoilutietojen jakaminen). Määritä sen asetukseksi Public (julkinen) tai Friends Only (vain kaverit).

Saat lisätietoja ohjeartikkelista Hallitse Fitness on Xbox 360 -toiminnon tietoja ja tietosuoja-asetuksia.

Ratkaisu 4: Ota yhteyttä Nike+-tukeen

Jos tarvitset apua Nike+-tilin käytössä, siirry Nike+-tukeen.