Xbox Onella Rare Replayta pelattaessa ei kuulu ääntä

Jos ääntä ei kuulu, kun pelaat Rare Replay -pelejä Xbox Onella, toimi seuraavasti:

1. Kaksoisnapauta ohjaimen Xbox-painiketta.
  2. Vieritä vasemmalle valikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Kaikki asetukset.
  3. Vieritä alas Näyttö ja ääni -kohtaan, valitse Äänenvoimakkuus ja valitse sitten Keskustelumikseri.
  4. Tarkista, onko Mykistä kaikki muut äänet -asetus valittu. Jos on, valitse jokin toinen asetus (esimerkiksi Vähennä muita ääniä 50%).

Jos sinulla on edelleen ääniongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -konsolin ääniongelmien vianmääritys.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox Onella Rare Replayta pelattaessa ei kuulu ääntä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?