Quantum Breakin ennakkotilaustiedot

Jos tilasit Quantum Breakin ennakkoon Xbox-kaupasta (et jälleenmyyjältä), saat koodeja, joilla voit pelata lisäsisältöjä. Voit tehdä ennakkotilauksen milloin tahansa ennen pelin 5. huhtikuuta 2016 tapahtuvaa julkistamista. Saat osan koodeista ennen pelin julkistamista ja osan koodeista pelin julkistamisen jälkeen:

• Alan Wake: American Nightmare
  • Xbox Onen Quantum Break
  • Windows 10:n Quantum Break
  • Alan Wake + lisäsisältö

Alan Wake: American Nightmare

Ensimmäinen koodi, jonka saat tilattuasi Quantum Breakin Xbox-kaupasta ennakkoon, oikeuttaa sinut Alan Wake: American Nightmareen. Tämä on Xbox 360 -peli, jota voit pelata Xbox Onella takautuvan yhteensopivuuden ansiosta. Lisätietoja takautuvasta yhteensopivuudesta on ohjeaiheessa Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus.

Koodi lähetetään ilmoituskeskuksen kautta, ja voit katsoa sen kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta  ja valitsemalla Ilmoitukset.

Huomaa, että koodit lähetetään erissä, ja siksi voi kestää muutaman päivän, ennen kuin saat koodin pelin ennakkotilauksen jälkeen.

Xbox Onen Quantum Break

Muutama päivä ennen Quantum Breakin julkistamista 5. huhtikuuta 2016 konsoli alkaa ladata peliä taustalla, jos olet valinnut asetukseksi Instant On (Välitön käynnistys). Lisätietoja konsolin määrittämisestä niin, että peli ladataan automaattisesti ennen sen julkistamista, sekä vianmääritysohjeita mahdollisten ongelmien varalta on ohjeaiheessa Xbox One -pelien tilaaminen Xbox-kaupasta ennakkoon.

Windows 10:n Quantum Break

Hieman Quantum Breakin julkistamisen jälkeen saat toisen koodin Windows 10:n Quantum Breakia varten. Se oikeuttaa sinut pelaamaan peliä sekä Xbox Onessa että Windowsissa, ansaitsemaan saavutuksia niissä molemmissa ja jatkamaan pelaamista siitä, mihin jäit. Lisätietoja koodin lunastamisesta on ohjeaiheessa Quantum Breakin koodin lunastaminen Windows 10:ssä.

Sinun on myös varmistettava, että Windows 10 -laitteesi vastaa vähimmäisjärjestelmävaatimuksia, jotta pystyt pelaamaan. Lisätietoja on Windows 10:n Quantum Breakin usein kysytyissä kysymyksissä.

Alan Wake

5. huhtikuuta 2016 alkaen sinulle lähetetään lisää koodeja, jotka voit lunastaa Xboxissa. Ne oikeuttavat sinut seuraaviin takautuvasti yhteensopiviin Xbox 360 -sisältöihin:

• Alan Wake (peruspeli)
  • Alan Wake, The Writer -sisältö
  • Alan Wake, The Signal -sisältö

Myös nämä koodit lähetetään erissä, ja ne ovat kaikkien sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka ostavat Quantum Breakin 5. huhtikuuta 2016 ja 7. heinäkuuta 2016 välisenä aikana. Jos tilasit Quantum Breakin ennakkoon, saat koodit muutaman viikon kuluessa pelin julkistamisesta. Jos ostat Quantum Breakin 5. huhtikuuta 2016 ja 7. heinäkuuta 2016 välisenä aikana, saat koodin muutaman viikon kuluessa ostoksesta.

Saamassasi viestissä on yksi koodi, joka oikeuttaa sinut peliin ja molempiin ladattaviin sisältöihin. Lunasta koodi konsolilla, niin voit aloittaa pelin ja sisällön lataamisen. Voit käyttää sisältöä seuraavasti:

1. Siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja korosta Alan Wake -ruutu.
  2. Paina valikkopainiketta  ja valitse Hallitse peliä.
  3. Valmis asennukseen -osaan ilmestyvät ”The Writer” ja ”The Signal”.

Jos koodien lunastamisessa ilmenee ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Valmiiksi maksettujen Xbox-koodien lunastamiseen liittyvien ongelmien vianmääritys.

Jos olet saanut koodin, mutta olet vahingossa poistanut viestin tai et enää pääse käsiksi koodeihin, käy Xbox Onen kampanjat ja erikoistarjoukset -foorumeilla, niin Xbox-yhteisöryhmä auttaa sinua hakemaan koodit.