Windows 10:n Quantum Breakin usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää Windows 10:n Quantum Breakista? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Sain viestin, jossa minua kehotettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin pelata Quantum Breakia. Minkä Windows-version tarvitsen?

Sinulla on oltava käytössä Windows 10:n versio 1511 tai uudempi, jotta voit ladata ja asentaa Quantum Breakin.

Tämän lisäksi laitteessa on oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et pysty pelaamaan Quantum Breakia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja pelin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 12 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Quantum Breakia. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Huomautus Jos laitteessa ei ole DirectX 12:ta, voit kuitenkin ostaa ja lunastaa pelin koodin. Et kuitenkaan pysty käynnistämään peliä.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Seuraavassa taulukossa on esitetty Quantum Breakin pelaamiseen tarvittavat vähimmäisvaatimukset ja suositellut vaatimukset. Vähimmäisvaatimukset osoittavat, mitä laitteistolta vähintään edellytetään, jotta peli toimii, kun taas suositellut vaatimukset kertovat, miten voit nauttia pelistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Vähimmäisvaatimukset (AMD)

Vähimmäisvaatimukset (Intel)

Suositellut vaatimukset

Ihanteelliset vaatimukset

Suoritin

AMD FX-6300

i5 4460, 2,7 GHz

i5 4690, 3,9 GHz

i7 4790, 4 GHz

Grafiikkasuoritin (grafiikkakortti)

Radeon R7 260X

NVIDIA GTX 760

GeForce 970

GeForce 980 Ti

VRAM (videomuisti)

2 Gt

2 Gt

4 Gt

Yli 6 Gt

RAM (muisti)

8 Gt

8 Gt

16 Gt

16 Gt

Kiintolevy

55 Gt vapaana

55 Gt vapaana

55 Gt vapaana

SSD + 55 Gt vapaana

Näyttö

1080p

1080p

1080p

4K (UHD)

SP-tavoite

30 kuvaa sekunnissa

30 kuvaa sekunnissa

Yli 30 kuvaa sekunnissa

Yli 30 kuvaa sekunnissa

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan Quantum Breakin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että ne vastaavat vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ostanut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia seuraavasti:

1. Kun pelaat Quantum Breakia, valitse valikko ja sitten Display (Näyttö).
  2. Valitse Graphics Preset (Näytönohjaimen esiasetus) ja sitten Low (Pieni).

Jos peli toimii tällä asetuksella, voit yrittää lisätä Graphics Preset (Näytönohjaimen esiasetus) -tasoa. Voit luoda myös mukautettuja asetuksia, joiden avulla voit mukauttaa eri näyttöasetuksia.

Jos käytät laitetta, jossa on AMD-näytönohjain, käy AMD:n tukisivustossa ja varmista, että käytät näytönohjaimen laiteohjaimen uusinta versiota.

Jos sinulla on kaksi näytönohjainta tai grafiikkasuorittimesi tukee G-Sync- tai FreeSync-tilaa, Quantum Break ei tue niitä laitetta käynnistettäessä. Kehitämme ongelmaan ratkaisua, joten tarkista tulevat päivitykset ajoittain osoitteesta http://www.quantumbreak.com/windows10.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa eikä peli vieläkään toimi laitteessa oikein, voit pyytää hyvitystä 5 päivän kuluessa ostoksesta, jos ostit pelin Windows-kaupasta (tämä ei koske Quantum Break -ennakkotilauskampanjan osana lunastettua maksutonta latausta). Saat lisätietoja Microsoft Store - Palautukset -sivulta.

Kuinka suuri peli on?

Quantum Breakin lataamista varten kiintolevyllä on oltava vähintään 68 Gt vapaata tilaa. Tilaa voidaan tarvita tätäkin enemmän sen mukaan, kuinka paljon ylimääräistä ladattavaa sisältöä ostat.

Voit tarkistaa, että laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 68 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 7 tuntia.

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Aloitusnäyttöön tulee Quantum Break -kuvake, kun lataus on päättynyt.

Huomautus Joissakin maissa voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, voit kokeilla seuraavia ratkaisuja:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), sinun on keskeytettävä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä odottamassa.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Verkkoyhteysongelmien korjaaminen -sivulle.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen pelin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai Xbox One -ohjainta. Jos käytät ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Tarvitsenko pelin pelaamiseen Xbox Live -tiliä?

Tarvitset Xbox Livessä Microsoft-tilin, jotta voit pelata Quantum Breakia. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä.

Jos sinulla ei ole Xbox Live -tiliä, voit käyttää pelin ostamiseen käytettyä Microsoft-tiliä. Lisätietoja on Microsoft-tilin usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Quantum Breakia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Seuraavat pelitilat vaativat verkkoyhteyden:

• reaaliaikaisen näytöksen katselu.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Jään jumiin, kun yritän pelata. Miten voin jatkaa?

Quantum Breakissa on pelin sisäinen ohje, jonka voit avata milloin tahansa. Sen avulla voit jatkaa peliä, jos jäät jumiin. Voit myös näyttää muistutuksen nykyisen tehtäväsi tavoitteesta painamalla suuntaohjaimessa ylöspäin.

Käymällä Quantum Break -yhteisösivustossa voit ottaa yhteyttä muihin pelaajiin sekä tutustua peliä koskeviin viimeisimpiin uutisiin.

Minulla on jo Quantum Breakin Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Xbox Onen Quantum Break ja Windows 10:n Quantum Break ovat samoja peliversioita. Tämä tarkoittaa, että ansaitset saavutuksia molemmissa, ja ne ovat siirrettävissä alustojen välillä. Pelitallenteet toimivat myös alustojen välillä, joten voit aloittaa pelaamisen Xbox Onessa ja jatkaa sitä Windows 10:ssä tai toisin päin. Sinun on kirjauduttava sekä Xbox Onessa että Windows 10:ssä samalle Microsoft-tilille, jotta tämä on mahdollista.

Jos vaihdat alustaa, voi ilmetä muutaman minuutin viive, kun pelitallenteesi synkronoidaan. Lisätietoja ja vinkkejä vianmääritykseen on ohjeaiheessa Alustojen välinen pelaaminen Windows 10:ssä ja Xbox Onessa.

Kuinka monta kertaa voin ladata ja asentaa pelin?

Voit ladata ja asentaa Quantum Breakin samalta Microsoft-tililtä enintään kymmeneen eri Windows 10 -laitteeseen.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät Quantum Breakin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää Quantum Breakin. Lisätietoja on edellä kohdassa Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella Windows 10 -laitteella tai Xbox One -konsolilla samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella.
    • Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.
    • Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.
    • Quantum Breakia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.