Quantum Breakin reaaliaikaisen näytöksen tiedot

Käytettävän laitteen mukaan reaaliaikainen näytös suoratoistetaan tai ladataan osana Quantum Break -peliä. Voit milloin tahansa ohittaa näytöksen painamalla ohjaimen B-painiketta  tai Windows-laitteen välilyöntinäppäintä.

Xbox One

Xbox Onessa voit suoratoistaa reaaliaikaisen näytöksen tai ladata sen konsoliin. Muista, että jos päätät ladata näytöksen, sen kaikki mahdolliset päättymisvaihtoehdot ladataan, vaikka et olisi vielä avannut näytöksen kyseistä osaa. Tämä voi viedä konsolissa 77 Gt ylimääräistä tilaa.

Voit ladata näytökset konsoliin seuraavasti:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta  ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta .
  2. Korosta Quantum Break, paina ohjaimen valikkopainiketta  ja valitse sitten Hallitse peliä.
  3. Valitse Valmis asennukseen -kohdasta Quantum Break Episode Pack ja sitten vahvistusnäytöstä Asenna.

Jos haluat poistaa ladatut näytökset ja palata niiden suoratoistoon, suorita edellä kuvatut toimet, mutta toimi Manage Quantum Break (Quantum Breakin hallinta) -näytössä seuraavasti:

1. Korosta Quantum Break Episode Pack ja paina sitten valikkopainiketta  .
  2. Valitse Poista asennus ja sitten vahvistusnäytöstä Poista asennus.

Windows 10

Jos pelaat Windows 10 -laitteella, kaikki reaaliaikaisten näytösten sisällöt suoratoistetaan. Sisältöjä ei voi ladata paikallisesti laitteeseen. Jos päätät pelata offline-tilassa, et pysty katsomaan reaaliaikaisia näytöksiä, aivan kuin silloin, kun ohitat näytöksen. Voit palata milloin tahansa ja katsoa näytökset, kun olet online-tilassa.

Datan suoratoisto

Pelissä on neljä video-osuutta, joista kukin kestää noin 25 minuuttia. Niiden suoratoisto vastaa puolen tunnin TV-ohjelman suoratoistoa suosituista videoiden suoratoistopalveluista. Jos olet huolestunut datankäytöstä, voit ohittaa video-osuudet painamalla B-painiketta  (Xbox One) tai välilyöntinäppäintä (Windows 10).