Quantum Breakin koodin lunastaminen Windows 10:ssä

Jos sait koodin Windows 10:n Quantum Breakin kopion lataamista varten, sinun on lunastettava se Windows-kaupassa. Koodia ei voi lunastaa Xbox-konsolissa tai verkossa Xbox.comissa.

Tarkista järjestelmävaatimukset

Ennen kuin kirjaudut sisään ja lunastat koodin, kehotamme sinua varmistamaan, että laitteesi vastaa järjestelmän vähimmäisvaatimuksia. Tällä voit varmistaa parhaan mahdollisen käyttöelämyksen Quantum Breakia pelatessa.

Perehdy laitteesi järjestelmän vähimmäisvaatimusten tarkistamiseksi Windows 10:n Quantum Breakin usein kysyttyjen kysymysten Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osaan. Voit tarkistaa nämä vaatimukset myös Windows 10:n Quantum Breakin tietosivulta.

Voit lunastaa Quantum Breakin kopion Windows-kaupasta myös silloin, jos laitteesi ei vastaa vähimmäisvaatimuksia. Kun lunastat sen, voit pitää sen niin kauan kuin omistat tilin. Tämä tarkoittaa, että kun ostat vähimmäisvaatimuksia vastaavan laitteen tai kirjaudut vähimmäisvaatimuksia vastaavaan laitteeseen tulevaisuudessa, voit asentaa Quantum Breakin Windows-kaupan kirjastosta.

Lunasta koodi Windows-kaupassa

Suosittelemme, että avaat viestin ja lunastat koodin Xbox-sovelluksella:

1. Kirjaudu Windows 10 -laitteessa sisään Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla. Sinun on käytettävä samaa Microsoft-tiliä kuin Windows 10:ssä.

Huomautus Jos kirjaudut sisään käyttämällä toista tiliä, voit lunastaa pelin Windows 10 -version kyseiseltä tililtä, et omaltasi.

2. Käynnistä Xbox-sovellus ja varmista, että olet kirjautunut sisään samaan Microsoft-tiliin kuin miltä tilasit pelin ennakkoon Xbox Onessa.

Huomautus Jos näin ei ole, kirjaudu ulos ja sitten uudelleen sisään kyseisen tilin tunnistetiedoilla. Jos et käytä samaa tiliä, et näe viestiä.

3. Voit näyttää viestit valitsemalla sovelluksen vasemmalla puolella olevan Viestit-kuvakkeen.
  4. Valitse viesti, joka sisältää Windows 10:n Quantum Breakin koodin.
  5. Kopioi 5x5-koodi ja napsauta linkkiä, jolla voit siirtyä Windows 10:n koodien lunastussivulle. Voit tehdä tämän myös siirtymällä Lunasta koodi tai lahjakortti -sivulle.
  6. Liitä 5x5-koodi ikkunaan ja valitse Lunasta.
  7. Valitse Quantum Breakin vahvistusnäytössä Jatka.

Windows-kauppa avautuu, ja voit ladata pelin.

Jos et jostakin syystä pysty hakemaan koodia Xbox-sovelluksesta, tässä on vaihtoehtoinen tapa:

1. Avaa 5x5-koodin sisältävä viesti Xbox Onessa.
  2. Kirjoita koodi muistiin, sillä sen on oltava täsmälleen sama kuin konsolissa.
  3. Siirry Lunasta koodi tai lahjakortti -sivulle ja anna koodi.
  4. Valitse Quantum Breakin vahvistusnäytössä Jatka.

Usein kysytyt kysymykset

Windows 10:n Quantum Breakiin liittyvien kysymysten ja vastausten täydellisen luettelon löydät Windows 10:n Quantum Breakin usein kysytyistä kysymyksistä.