Xbox Onen Rare Replayn asentaminen

Kun ostat Rare Replayn, saat osana pakettia seuraavat kymmenen nimikettä:

• Rare Replay (peruspeli, sisältää 21 peliä)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Tässä on muutamia ohjeita siltä varalta, että kohtaat peliä asennettaessa ongelmia.

Asentaminen levyltä

Jos ostit Rare Replayn levyllä, jonoon lisätään kymmenen kohdetta heti, kun asennat levyn konsoliin. Jos kohtaat pelejä asennettaessa ongelmia, toimi seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Jono ja tarkista, onko mitään asenteilla.
  3. Jos nimikkeiden tilana näkyy Jonossa tai Keskeytetty, valitse peli tai sovellus ja paina valikkopainiketta . Valitse sitten Jatka asennusta.

Jos jonossa ei ole mitään, voit käynnistää ladattavan sisällön asennuksen poistamalla pelin asennuksen ja asentamalla pelin uudelleen.

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta Rare Replay, paina kauko-ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Hallitse peliä.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta uudelleen ja valitse Poista asennus.
  4. Aseta pelilevy taas laitteeseen ja asenna peli uudelleen.

Sinun pitäisi nyt nähdä jonossa, että peliä ja ladattavaa sisältöä asennetaan tai että ne odottavat asennusta.

Asentaminen verkkokaupasta

Jos ostit Rare Replayn verkkokaupasta, jonoon lisätään kymmenen kohdetta. Jos et jostakin syystä näe, että ne on lisätty automaattisesti, voit lisätä ne seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Vieritä, kunnes näet Rare Replay -ruudun.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Hallitse peliä.

Huomautus Jos näet Valmis asennukseen -kohdassa kohteita, sinun on asennettava ne manuaalisesti.

1. Valitse Valmiina asennukseen: Asenna kaikki -ruutu.
  2. Valitse vahvistusnäytössä Asenna.
  3. Kohteet siirretään jonoon ja asennetaan taustalla. Jos sinulla on jo jonossa muita kohteita, ne näytetään yhdessä Jonossa-kohdassa.
  4. Kun kaikki kohteet on ladattu, ne ilmestyvät valikon vasemmalle puolelle Hallitse kaikkia -kohtaan. Sinun pitäisi nähdä kaikki kymmenen asennettua kohdetta.

Yksittäisten pelien asentaminen ja asennuksen poistaminen

Tämän sivun yläosassa olevan kymmenen pelin asennus voidaan poistaa yksitellen. Tämä tarkoittaa, että voit pitää Rare Replay -peruspelin, mutta poistaa jotkin tai kaikki muut pelit.

Jos olet poistanut pelin ja haluat palauttaa sen, siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan ja etsi peli Valmis asennukseen kohdasta. Voit myös hakea pelin Xbox-kaupasta ja asentaa sen sieltä tarvitsematta ostaa sitä uudelleen.

Jos olet asentanut pelin levyltä, aseta levy laitteeseen ja asenna peli Omat pelit ja sovellukset -kohdasta uudelleen.