ReCore: Definitive Edition usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää ReCore: Definitive Editionista? Täältä löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Tällä sivulla

Mitä ”Xbox One X Enhanced” tarkoittaa?

Jos pelaat ReCore: Definitive Editionia Xbox One X:llä, tarvitset lataamista varten ominaisuuksia, jotka parantavat pelikokemustasi. Nämä pelipäivitykset ovat automaattisia ja maksuttomia – ne on tarkoitettu antamaan sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen Xbox One X -konsolissa.

Siirry ohjeaiheeseen Introducing New Packaging Icons for Xbox (Esittelyssä uudet Xbox-pakkauskuvakkeet) saadaksesi lisätietoja.

Olen päivittänyt ReCore: Definitive Edition -versioni, mutta jotkin omat tallennetut CoreBot-asevalinnat ovat kadonneet. Mitä tapahtui?

Harvoissa tapauksissa pelin päivitys voi johtaa siihen, että jotkin asevalinnat eivät ole mukana. Jos yrität hakea CoreBot-asevalintaa, kun peli on päivitetty, saatat huomata muiden CoreBot-asevalintojen (ensimmäisten neljän lisäksi) puuttuvan.

Voit korjata tämän ongelman luomalla oman asevalinnan osoitteessa kehitystyöpenkissä – toimimalla näin kaikki myöhemmin tallennetut asevalinnat säilytetään.

ReCore: Definitive Edition on Xbox Play Anywhere -peli. Mitä se tarkoittaa?

Kun ostat jonkin Xbox Play Anywhere -pelin digitaalisesti, sitä voi pelata sekä Xboxilla että Windows 10:ssä. Sinun tarvitsee vain ostaa peli kerran Xbox- tai Windows 10 -laitteessa Kaupan kautta, jolloin se tulee näkyviin pelikirjastossasi aina, kun kirjaudut sisään.

Jos ostit pelin Xboxilla ja haluat pelata sitä Windows 10:ssä, kirjaudu sisään Windows 10 -laitteeseen. Jos peli on jo asennettu laitteeseen, se ilmestyy sovellusten luetteloon. Muussa tapauksessa voit asentaa sen avaamalla Kaupan ja valitsemalla Oma kirjasto.

Jos ostit pelin Windows 10:ssä ja haluat pelata sitä Xbox-konsolilla, kirjaudu sisään konsoliin ja siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan. Jos peli on jo asennettu, se ilmestyy peliluetteloon. Muussa tapauksessa löydät sen Valmis asennukseen -osasta.

Lisätietoja Xbox Play Anywherestä ja tuetuista peleistä saat Xbox Play Anywhere -sivustosta. Perehdy ohjeaiheeseen Xbox Play Anywhere -pelien ongelmien vianmääritys, jos sinulla on ongelmia löytää ReCore: Definitive Editionia tai sisältöä Xbox Onesta tai Windows 10 -laitteesta.

Minua pyydettiin päivittämään Windows-laitteeni, jotta voin pelata ReCore: Definitive Editionia. Minkä version tarvitsen?

Tarvitset ReCore Definitive Editionin Windows 10:lle lataamista ja asentamista varten laitteen, jossa on versio 1607 tai sitä uudempi.

Laitteessa on lisäksi oltava käytössä Windows 10:n 64-bittinen versio. Jos sinulla on 32-bittinen versio, et voi pelata ReCore: Definitive Editionia.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa.

Olen kirjautunut Windows Insider- ja/tai Xbox Insider -käyttäjäksi – voinko pelata ReCore: Definitive Editionia?

Jos kuulut osana Windows Insider Program-ohjelmaan tai sinulla on laite, jossa on 1607:ää parempi versio, sinulla saattaa ilmetä ongelmia ReCore: Definitive Editionin lataamisessa ja asentamisessa laitteeseesi. Suosittelemme, että raportoit Palautekeskuksen avulla mistä tahansa ongelmista, joita sinulla mahdollisesti ilmenee, kun käytät Windowsin Insider-koontiversiota. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Windows-kuvake ja kirjoita "Palautekeskus."
  2. Kun sovellus avautuu, valitse Palaute-kuvake vasemmalta.
  3. Napsauta Lisää uusi palaute -painiketta.
  4. Valitse ongelmapainike ja kirjoita lisätiedot alla oleviin ruutuihin.
  5. Valitse alareunassa luokan valintaruuduista Esiversio-ohjelmat ensimmäisessä ruudussa ja Windows Insider -keskustelupalstat ja tuki toisessa ruudussa.
  6. Valitse Lähetä lähettääksesi palautteesi.

Jos kuulut Xbox Insider -ohjelmaan ja sinulla on ongelmia ReCore: Definitive Editionin pelaamisessa:

1. Jos ongelma ilmenee, paina ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Ilmoita ongelmasta.
  2. Tarkista, onko kyseinen ongelma jo luettelossa. Jos se ei ole, valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  3. Valitse luokkien kohdalta Pelitja valitse sitten ReCore: Definitive Edition.
  4. Kirjoita kokemasi ongelman kuvaus ja valitse, sisällytetäänkö mukaan näyttökuva tai video, joka näyttää ongelman ilmenemisen.
  5. Kun olet valmis, valitse Valmis lähettääksesi palautteen.

Huomautus Et ehkä saa palautetta suoraan ongelmaasi tutkivalta tiimiltä palautekeskuksesta etkä Xbox Insider -keskuksesta.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja ReCore: Definitive Editionin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata ReCore Definitive Editionia.

Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows-laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

ReCore: Definitive Editionin laitteistovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, pelaatko Xboxilla vai Windows 10:ssä. Käy kunkin pelialustan tuotetietosivulla pelin koon, pelin järjestelmävaatimusten (erityisesti Windows 10 -laitteissa) sekä pelin lisätietojen selvittämiseksi.

Huomautus Koska tämä on Xbox Play Anywhere -peli, voit ostaa sen digitaalisessa muodossa Xboxiin tai Windows 10:een ja omistaa pelin molemmat versiot. Kunkin ympäristön tuotetietosivut on tarkoitettu vain antamaan tietoja. Peliä ei tarvitse ostaa kahta kertaa.

Xbox

Voit tarkistaa Xboxin asennusvaatimukset Xbox ReCore: Definitive Editionin tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Xboxissa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Windows 10

Voit tarkistaa Windows 10:n järjestelmävaatimukset ReCore: Definitive Editionin tuotetietosivulta.

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan ReCore: Definitive Editionin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että laite vastaa vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ladannut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia pelin asetuksissa. Toimi näin:

1. Valitse päävalikosta Options (Asetukset).
  2. Valitse Options (Asetukset) -valikosta Video.
  3. Siirrä Video Options (Videoasetukset) -näytössä Quality Preset (Laadun esiasetus) -valitsin Low (Heikko) -asetuksen kohdalle ja poistu valikosta muutosten tallentamiseksi.
    Huomautus Käynnistä peli pyydettäessä uudelleen, jotta muutokset otetaan käyttöön.

Pelin suorituskyvyn parantamiseen liittyvien vihjeiden ja vinkkien täydellisen luettelon löydät ReCore: Definitive Edition -sivustosta.

Kuinka kauan ReCore: Definitive Editionin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 30 Gt:n lataaminen 20 Mb/s:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3 tuntia.

Alla olevassa taulukossa on esitetty arvioidut latausajat nykyisen latausnopeuden perusteella.

Huomautus Nämä tiedot on tarkoitettu vain ohjeellisiksi, eivätkä ne esitä todellista latausaikaa. Kaistanleveyttä rajoitetaan, ja latausaika pitenee esimerkiksi sisältöä suoratoistettaessa, pelejä pelattaessa tai peliä Xbox Onesta Windows 10 -tietokoneeseen suoratoistettaessa.

Nykyinen latausnopeus

30 Gt:n tiedosto

40 Gt:n tiedosto

50 Gt:n tiedosto

60 Gt:n tiedosto

70 Gt:n tiedosto

2 Mt/s

33,3 tuntia

44,4 tuntia

55,6 tuntia

66,7 tuntia

77,8 tuntia

5 Mt/s

13,3 tuntia

17,8 tuntia

22,2 tuntia

26,7 tuntia

31,1 tuntia

10 Mt/s

6,7 tuntia

8,9 tuntia

11,1 tuntia

13,3 tuntia

15,6 tuntia

20 Mt/s

3,3 tuntia

4,4 tuntia

5,6 tuntia

6,7 tuntia

7,8 tuntia

50 Mt/s

1,3 tuntia

1,8 tuntia

2,2 tuntia

2,7 tuntia

3,1 tuntia

100 Mt/s

0,7 tuntia

0,9 tuntia

1,1 tuntia

1,3 tuntia

1,6 tuntia

200 Mt/s

0,3 tuntia

0,4 tuntia

0,6 tuntia

0,7 tuntia

0,8 tuntia

Esimerkki

Jos olet asentamassa 40 Gt:n tiedostoa, ladattuna on 25 prosenttia (jäljellä 30 Gt) ja yhteysnopeus on 10 Mbps, latauksen suorittaminen kestää vielä 4,4 tuntia. (Olettaen, että latausnopeus pysyy samana.)

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. ReCore: Definitive Edition -kuvake ilmestyy Xboxin aloitusvalikon Asennetut sovellukset -osaan ja Windows 10 -laitteen Oma kirjasto -kohtaan.

Huomautus Pelin lataamisesta voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, saat lisää vianmääritysohjeita ohjeaiheesta Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa tai Windows 10:n verkkoyhteysongelmien ratkaiseminen.

Miten voin varmistaa parhaan mahdollisen pelielämyksen Windows 10:llä pelatessa?

Jos pelaat Windows 10:llä, varmista että laitteesi vastaa korkeimpia järjestelmävaatimuksia tarkistamalla järjestelmätiedot. Voit katsoa, miten se tehdään, edellä olevasta Mitkä ovat laitteistovaatimukset? -osiosta.

Voit myös ottaa käyttöön pelitilan priorisoidaksesi laitteesi resurssit pelaamista varten. Katso ohjeaihetta Use Game Mode while gaming on your PC (Käytä pelitilaa, kun pelaat PC-tietokoneella) saadaksesi lisätietoja.

Millaisen lisälaitteen tarvitsen ReCore: Definitive Editionin hallintaan?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai peliohjainta (suositellaan Xbox One- tai Xbox 360 -peliohjainta). Jos käytät Windows 10 -laitteen kanssa Xbox One -ohjainta, tarvitset sen yhdistämiseen USB-kaapelin tai Windowsin langattoman Xbox-sovittimen.

Voit yhdistää Windows 10 -laitteeseen myös Xbox One S- tai Xbox Design Lab -ohjaimen Bluetooth-yhteyden välityksellä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa.

Tarvitsenko ReCore: Definitive Editionin pelaamiseen Microsoft-tiliä?

Kyllä, tarvitset ReCore: Definitive Editionin pelaamiseen Microsoft-tiliä. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä kuin niiden peleissä Windows 10 -laitteilla pelaamiseen. Lisätietoja on Microsoft-tiliin liittyvien usein kysyttyjen kysymysten -sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata ReCore: Definitive Editionia Windows 10 -laitteella?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata ReCore: Definitive Editionia offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Sen lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Offline-tilassa et myöskään pysty hyödyntämään Xbox Liven etuja. Lisätietoja on jäljempänä kohdassa Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kuinka moneen laitteeseen voin asentaa ReCore: Definitive Editionin?

Voit asentaa ReCore: Definitive Editionin mihin tahansa Xboxiin tai tietokoneeseen ja pelata millä tahansa Xboxilla tai tietokoneella, kunhan kirjaudut sisään ja pysyt online-tilassa. Jos haluat pelata offline-tilassa, sinun on käytettävä kotikonsolia tai Windows 10 -päälaitetta.

Jos esimerkiksi jaat Windows 10 -päälaitteesi muiden ihmisten kanssa ja kirjaudut sisään Kauppaan Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla ReCore: Definitive Editionin lataamista varten, voit jakaa pelin yhden muun käyttäjän kanssa. Kyseinen käyttäjä pystyy kirjautumaan sisään oman Microsoft-tilinsä tunnistetiedoilla sekä hallinnoimaan pelin edistymistä ja saavutuksia, kunhan hän kirjautuu sisään ennen pelaamista.

Miksi minun kannattaa kirjautua Xbox Liveen Microsoft-tilin tunnistetiedoilla?

Kun yhdistät ReCore: Definitive Editionin Xbox Live -palveluun, voit nauttia seuraavista eduista, kun pelaat Xboxilla tai Windows 10 -laitteella:

Huomautus Sinun on oltava yhteydessä Xbox Liveen Xbox-sovelluksen kautta, jotta voit käynnistää ReCore: Definitive Editionin Windows 10:ssä. Katso edellä olevaa ohjeaihetta Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata ReCore: Definitive Editionia Windows 10 -laitteella?.

• Voit muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset, katsella pelileikkeitä ja paljon muuta.
  • Siirrä tallennetut pelisi pilveen ja jatka pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.
  • Pelaa Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.
  • Voit vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella. Windows 10:n ReCore: Definitive Editionia pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa. Perehdy Xbox Onen osalta ohjeaiheeseen Pelileikkeiden tallentaminen pelitallentimella.