ReCore: Definitive Edition

Tervetuloa käyttämään ReCore: Definitive Editionia Xbox Onella ja Windows 10:ssä. Tässä on videoiden ja esittelyjen linkkejä sekä ohjeita vianmääritykseen. Löydät myös linkkejä, joita napsauttamalla voit ostaa Xbox Play Anywhere -pelin kerran ja pelata sitä sekä Xbox Onessa että Windows 10:ssä.

ReCore: Definitive Editionin yleiskatsaus

Xbox Onen ReCore: Definitive Editionin hallinta ja ohje

ReCore: Definitive Editionin hallinta ja ohje Windows 10:lle