Windows 10:n Rise of the Tomb Raiderin usein kysytyt kysymykset

Lue vastauksia Windows 10:n Rise of the Tomb Raiderin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Sain viestin, jossa minua kehotettiin päivittämään käyttöjärjestelmäni, jotta voin pelata Rise of the Tomb Raideria. Minkä Windows-version tarvitsen?

Sinulla on oltava käytössä Windows 10:n versio 1511 tai uudempi, jotta voit ladata Rise of the Tomb Raiderin.

Voit tarkistaa, onko sinulla käytössä Windowsista oikea versio, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Tarvitsenko muita ohjelmistoja pelin pelaamiseen?

Kyllä, sinun on asennettava DirectX 11 tai sitä uudempi versio, jotta voit pelata Rise of the Tomb Raideria. Voit tarkistaa laitteeseen asennetun DirectX:n version perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitkä ovat laitteistovaatimukset?

Seuraavassa taulukossa on esitetty Rise of the Tomb Raiderin pelaamiseen tarvittavat vähimmäisvaatimukset ja suositellut vaatimukset. Vähimmäisvaatimukset osoittavat, mitä laitteistolta vähintään edellytetään, jotta peli toimii, kun taas suositellut vaatimukset kertovat, miten voit nauttia pelistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Vähintään

Suositus

Käyttöjärjestelmä

Windows 10, 64-bittinen

Windows 10, 64-bittinen

Suoritin

Intel Core i3-2100, 3,10 GHz tai AMD Phenom II X4 945, 3,0 GHz

Intel Core i7-3770, 3,40 GHz tai AMD XF 8350, 4,0 GHz

Grafiikkasuoritin (grafiikkakortti)

NVIDIA GeForce GTX 550 TI tai AMD Radeon HD 7790

NVIDIA GeForce GTX 970 tai AMD Radeon R9 290x

Kiintolevytila

35 Gt

35 Gt

RAM (muisti)

6 Gt

8 Gt

VRAM (videomuisti)

NVIDIA, 1 024 Mt

AMD, 3 046 Mt

4 096 Mt

DirectX

DirectX 11

DirectX 11

Syöttö

Näppäimistö ja hiiri

Xbox-ohjain

Voit tarkistaa, että Windows 10 -laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, selvittää asennetun näytönohjaimen ja tarkastella muita laitetta koskevia tärkeitä tietoja perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Mitä tapahtuu, jos lataan pelin sellaiseen laitteeseen, joka ei vastaa laitteistovaatimuksia?

Suosittelemme, että tarkistat ensin laitteen tekniset tiedot ja varmistat, että ne vastaavat vähimmäisvaatimuksia. Lisätietoja on ohjeaiheessa Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Jos olet jo ostanut pelin, voit yrittää säätää pelin sisäisiä grafiikka-asetuksia seuraavasti:

1. Siirry Rise of the Tomb Raideria pelatessa Asetukset-kohtaan.
  2. Valitse Näyttö ja asetukset ja sitten Grafiikka.
  3. Valitse Esiasetus ja muuta sitten grafiikka-asetukseksi Pienin. Voit nostaa tämän asetuksen laadultaan paremmaksi, jos laitteesi tukee sitä.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa eikä peli vieläkään toimi laitteessa oikein, voit pyytää hyvitystä 5 päivän kuluessa ostoksesta. Voit tehdä tämän siirtymällä Microsoft-tuki-sivun Tilit ja laskutus -kohtaan.

Kuinka suuri peli on?

Rise of the Tomb Raiderin lataamista varten kiintolevyllä on oltava vähintään 35 Gt vapaata tilaa. Tilaa voidaan tarvita tätäkin enemmän sen mukaan, kuinka paljon ylimääräistä ladattavaa sisältöä hankitaan.

Voit tarkistaa, että laitteessa on tarpeeksi vapaata levytilaa, perehtymällä ohjeaiheeseen Ohjeet pelin toimivuuden selvittämiseksi Windows 10 -laitteessa.

Kuinka kauan pelin lataaminen kestää?

Latausaika voi vaihdella Internet-yhteyden nopeuden mukaan. 35 Gt:n lataaminen 20 Mbps:n yhteyden kautta kestää keskimäärin 3,5 tuntia.

Kun lataat peliä, älä peruuta lataamista tai sammuta tietokonetta. Aloitusnäyttöön tulee Rise of the Tomb Raider -kuvake, kun lataus on päättynyt.

Huomautus Joissakin maissa voidaan periä ylimääräisiä Internet-maksuja.

Jos peli latautuu hitaasti, voit kokeilla seuraavia ratkaisuja:

1. Varmista, että lataat vain yhtä peliä, sovellusta tai päivitystä kerrallaan.
  2. Jos verkossa on muita laitteita, jotka voivat käyttää kaistanleveyttä (esimerkiksi suoratoistaa elokuvaa), sinun on keskeytettävä niiden toiminta, kunnes lataus on päättynyt.
  3. Tarkista, onko laitteeseen saatavilla Windows 10 -päivityksiä. Valitse Asetukset ja sitten Päivittäminen ja suojaus tarkistaaksesi, onko päivityksiä odottamassa.
  4. Suorita mahdollisten yhteysongelmien vianmääritys siirtymällä Verkkoyhteysongelmien korjaaminen -sivulle.

Mitä voin käyttää pelin pelaamiseen?

Voit käyttää hiirtä ja näppäimistöä tai Xbox One -ohjainta. Jos käytät ohjainta, voit yhdistää sen laitteeseen joko USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella.

Tarvitsenko pelin pelaamiseen Xbox Live -tiliä?

Tarvitset Xbox Livessä Microsoft-tilin, jotta voit pelata Rise of the Tomb Raideria. Jos pelaat jo pelejä Xbox 360:llä tai Xbox Onella, voit käyttää samaa tiliä.

Jos sinulla ei ole Xbox Live -tiliä, voit käyttää pelin ostamiseen käytettyä Microsoft-tiliä. Lisätietoja on Microsoft-tilin usein kysyttyjen kysymysten sivulla.

Onko minun oltava online-tilassa tai yhteydessä Internetiin, jotta voin pelata?

Jos aiot oleskella alueella, jolla ei ole verkkoyhteyttä, kuten kaukolennolla tai purjehdusmatkalla, voit valmistella Windows 10 -laitteesi niin, että voit pelata Rise of the Tomb Raideria offline-tilassa.

Lisätietoja Windows 10 -laitteen valmistelemisesta offline-tilassa tapahtuvaa pelaamista varten on ohjeaiheessa Offline-pelaaminen Windows 10:n offline-tilassa.

Jos pelaat offline-tilassa, jotkin toiminnot, kuten lisäkohteiden ostomahdollisuus Windows-kaupasta, eivät ole käytettävissä. Tämän lisäksi tulostaulukot eivät ole käytettävissä, kun olet offline-tilassa.

Jos ansaitset saavutuksia offline-tilassa, ne synkronoidaan tilillesi, kun seuraavan kerran kirjaudut laitteellasi Xbox Liveen. Myös pelitallenteesi synkronoidaan, kun kirjaudut Xbox Liveen.

Minulla on jo Rise of the Tomb Raiderin Xbox One -versio. Onko pelin kaksi versiota liitetty toisiinsa?

Rise of the Tomb Raiderin Xbox One- ja Windows 10 -versiot ovat eri versioita. Tämän vuoksi pelien välillä ei ole mitään linkkiä tai siirtymismahdollisuutta.

Koska pelaamiseen vaaditaan Xbox Live -tili, voit ansaita saavutuksia ja pelaajapisteitä molemmissa peleissä. Xbox One -version pelitilannetta ei kuitenkaan siirretä Windows 10 -versioon tai toisin päin.

Kuinka monta kertaa voin ladata ja asentaa pelin?

Voit asentaa Rise of the Tomb Raiderin samalta Microsoft-tililtä enintään kymmeneen eri Windows 10 -laitteeseen.

Mitkä ovat pelin Windows 10- ja Steam-versioiden erot?

Rise of the Tomb Raiderin Windows 10- ja Steam-versiot ovat julkaisuhetkellä saman hintaisia ja ne sisältävät myös samat ladattavat sisällöt. Tätä kutsutaan Windows-kaupassa sovelluksen sisäiseksi ostokseksi tai IAP:ksi.

Pelin Windows 10 -versiosta voi kuitenkin muodostaa Xbox Live -yhteyden, joka tuo käyttöön seuraavat edut. Voit

• muun muassa pitää yhteyttä Xbox Live -yhteisöön, näyttää saavutukset ja katsella pelileikkeitä
  • vaivattomasti tallentaa, kertoa ja jakaa ikimuistoisimmat pelihetkesi sisäänrakennetulla pelitallentimella
  • siirtää tallennetut pelisi pilveen ja jatkaa pelaamista toisella tietokoneella samasta kohdasta, johon aiemmin jäit
  • pelata Windows 10:ssä langattomalla Xbox-ohjaimella käyttämällä langatonta Xbox-sovitinta.

Voit käynnistää pelitallentimen pelin aikana painamalla Windows - ja G-näppäimiä.

Voit hallita pelitallentimen asetuksia käynnistämällä Xbox-sovelluksen, siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla sitten Pelitallennin.

Rise of the Tomb Raideria pelatessa tallennetut pelileikkeet ovat käytettävissä Xbox-sovelluksella. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-sovelluksen suorittamisen edut Windows 10:llä peliä pelatessa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Windows 10:n Rise of the Tomb Raiderin usein kysytyt kysymykset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?