Microsoft Solitaire Collectionin edistymisen tallentaminen Windows 10:ssä ja sitä aikaisemmissa versiossa

Microsoft Solitaire Collectionin Windows 10 -versiossa edistyminen tallennetaan automaattisesti pilveen. Tämä tarkoittaa, että voit kirjautua sisään missä tahansa Windows 10 -laitteessa ja jatkaa siitä, mihin jäit. Pilveen tallennetaan myös haasteita ja saavutuksia koskeva edistymisesi.

Jos käytät myös Windows 8- tai Windows 8.1 -laitetta, myös edistymisesi tallennetaan automaattisesti pilveen, ja voit jatkaa saavutusten ansaitsemista ja haasteiden suorittamista muissa Windows 8-, Windows 8.1- ja Windows 10 -laitteissa.

Huomautus Windows 10 -laitteessa suoritetut saavutukset ja haasteet eivät ole käytettävissä Windows 8- tai Windows 8.1 -laitteissa. Microsoft Solitaire Collectionin Windows 10 -versiossa on uusia ominaisuuksia ja haasteita, jotka eivät ole käytettävissä pelin aikaisemmissa versioissa.

Jos esimerkiksi pelaat Microsoft Solitaire Collectionia Windows 8.1 -laitteella töissä ja suoritat kaikki päivittäiset haasteet, huomaat näiden haasteiden olevan kesken, kun avaat Microsoft Solitaire Collectionin Windows 10 -laitteella kotona. Kun palaat seuraavana päivänä Windows 8.1 -laitteeseen, edellisen päivän haasteet näkyvät suoritettuina.