Xbox-sovellustilejä vaihdettaessa Rise of the Tomb Raiderin pelitallenteet voidaan poistaa

Jos sinulla on Windows 10 -laitteessa useita tilejä ja sinulla on Rise of the Tomb Raiderin pelitallenne, se voidaan poistaa, jos kirjaudut sisään toisen tilin tunnistetiedoilla. Tämä johtuu siitä, että Xbox-sovelluksen tallentamia tietoja muutetaan, kun toinen tili kirjautuu sisään.

Voit estää tämän vaihtamalla Microsoft-tilin, ennen kuin kirjaudut sisään Xbox-sovellukseen:

1. Paina Windows-näppäintä ja valitse profiilisi valikon vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse vaihtoehtojen luettelosta Vaihda tili.

Huomautus Pysyt kirjautuneena sisään, ja ohjelmat ja sovellukset pidetään auki taustalla.

3. Kirjaudu sisään toisen tilin tunnistetiedoilla ja käynnistä Xbox-sovellus. Lisätietoja on ohjeaiheessa Kirjautuminen Windows 10:n Xbox-sovellukseen.

Voit palata tilillesi toistamalla toimet, mutta tällä kertaa valitsemalla oman tilisi, kun kirjaudut sisään.