Windows 10:n Gears of War 4:n vianmääritys

Jos sinulla on Windows 10:n Gears of War 4:n pelaamiseen liittyviä ongelmia, tässä on muutamia ratkaisuja yleisimpien virheiden korjaamiseen. Jos ongelmaasi ei ole käsitelty täällä, löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Gears of War 4:n usein kysytyistä kysymyksistä.

Grafiikkakortti ei vastaa vähimmäisvaatimuksia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Gears of War 4:n Windows 10 -laitteessa:

GW400

Tämä tarkoittaa, että Windows 10 -laitteen grafiikkakortti ei vastaa vähimmäisvaatimuksia. Grafiikkakortin on tuettava DirectX 12:ta (ominaisuustasoa 11).

Ratkaisu

Päivitä järjestelmän grafiikkakortti niin, että se vastaa pelin vähimmäisvaatimuksia, ja yritä sitten käynnistää peli uudelleen.

Grafiikkakortti ei ole yhteensopiva pelin kanssa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW401

Tämä tarkoittaa, että Windows 10 -laitteeseen asennetulla grafiikkakortin ohjaimella on tunnettuja yhteensopivuusongelmia.

Ratkaisu

Käy grafiikkakortin valmistajan sivustossa ja päivitä uusimpaan ohjaimeen.

Näytönohjain on lakannut vastaamasta

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW402

Tämä tarkoittaa, että Windows 10 -laitteen näytönohjain on lakannut vastaamasta.

Ratkaisu

Käy grafiikkakortin valmistajan sivustossa ja päivitä grafiikkakorttiin uusimmat ohjaimet.

Grafiikkakortissa ei ole tarpeeksi VRAM-muistia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW410

Tämä tarkoittaa, että grafiikkakortti ei vastaa pelille asetettuja vähimmäisvaatimuksia.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi suosittelemme, että grafiikkakortissa on vähintään 2 Gt VRAM-muistia.

Järjestelmässä ei ole tarpeeksi RAM-muistia

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Gears of War 4:n Windows 10 -laitteessa:

GW411

Tämä tarkoittaa, että järjestelmän käytettävissä oleva järjestelmämuisti ei riitä.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi suosittelemme, että järjestelmässä on käytettävissä vähintään 8 Gt muistia.

Järjestelmän RAM-muisti on vähissä

Saat jonkin seuraavista virhekoodeista, kun yrität käynnistää Gears of War 4:n Windows 10 -laitteessa:

GW412

Tämä tarkoittaa, että järjestelmän käytettävissä oleva muisti on vähissä.

GW413

Tämä tarkoittaa, että järjestelmän muisti on loppunut.

Ratkaisut

Ongelman ratkaisemiseksi suosittelemme, että järjestelmässä on vapaana vähintään 8 Gt muistia. Yritä vapauttaa muistia sulkemalla jotkin muut käynnissä olevat ohjelmat.

Varmista, että näytönohjain ja tietokone vastaavat muistille asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Tarkkuuden vähentämisestä tai muiden käynnissä olevien sovellusten sulkemisesta voi olla apua.