Warface-versioiden erot

Yleiskuvaus

Warface on Crytekin useille eri alustoille kehittämä peli. Microsoft julkaisee Xbox 360 -version Xbox Livestä ladattavana pelinä.

Huomautus Microsoftilla ei ole tekemistä Warfacen tietokoneversion kanssa.

Tällä sivulla

Voinko pelata verkossa pelin tietokoneversiota vastaan?

Warface for Xbox 360 -peliä voi pelata vain muiden Xbox 360 -konsolien kanssa Xbox Livessä. Sitä ei voi pelata pelin muille alustoille julkaistujen versioiden kesken.

Voinko käyttää Xbox 360:lla pelaamiseen Warface-tietokonetiliäni?

Ei, Xbox 360 -versioon ei käytetä tietokonetiliä. Käytä sen sijaan Xbox Live -pelaajatunnustasi ja -profiiliasi.

Siirtyvätkö pelinsisäiset ostoni, kuten tarvikkeet ja krediitit, Xbox 360:n ja tietokoneen välillä?

Xbox 360- ja tietokoneversiot eivät jaa tilitietoja. Pelinsisäiset ostot, kuten krediitit ja muut tarvikkeet, eivät siirry alustojen välillä.

Warfacea pelatessa on ongelmia. Keneltä voin pyytää apua?

Xbox Liveä, Xbox 360 -konsolia ja Warfacen krediittien ostamista Xbox-kaupasta koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä Xbox-tukeen. Jos kysymys koskee pelinsisäisiä hankintoja ostamillasi Warfacen krediiteillä, ota yhteyttä Crytek-tukeen.