Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Warfacen määrittäminen ja järjestelmävaatimukset

Warfacen järjestelmävaatimukset

Jotta voit pelata Warfacea Xbox 360 -konsolilla, tarvitset seuraavat:

  • Xbox Live -jäsenyys (yhden viikon jälkeen vaaditaan Gold)
  • vähintään 1,8 gigatavua (Gt) vapaata tallennustilaa
  • Internet-yhteys.

Warfacen etsiminen ja asentaminen

  1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry games (Pelit) -kohtaan ja valitse Browse Games (Selaa pelejä).
  3. Etsi Warface selaamalla.
  4. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Warface.
  5. Kun lataus on valmis, valitse Play Now (Pelaa nyt).

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Warfacen määrittäminen ja järjestelmävaatimukset" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu