World of Tanks: Xbox 360 Editionin usein kysytyt kysymykset

Voinko pelata verkossa pelin tietokoneversiota pelaavia vastaan?

World of Tanks: Xbox 360 Editionia voi pelata verkossa vain Xbox Livessä muiden Xbox 360 -konsolilla pelaavien kanssa. Sitä ei voi pelata pelin muille alustoille julkaistujen versioiden kesken.

Voinko käyttää Xbox 360:lla pelaamiseen Wargaming.net-tiliäni?

Ei, Xbox 360 -versioon ei käytetä Wargaming.net-tiliä. Käytä sen sijaan Xbox Live -pelaajatunnustasi ja -profiiliasi.

Siirtyvätkö kulta ja panssarivaunut ja muut pelinsisäiset ostoni Xbox 360:n ja tietokoneen välillä?

Tietokone- ja Xbox 360 -versiot eivät jaa tilitietoja, joten kulta ja pelinsisäiset ostosi eivät siirry ympäristöstä toiseen.

Minulla on ongelmia, mistä löydän apua?

Xbox Liveä, Xbox 360 -konsolia ja kullan ostamista Xbox-kaupasta koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä Xbox-tukeen. Jos kysymys koskee pelinsisäisiä hankintoja kullalla, tutustu World of Tanksin pelinsisäisiin ostoihin tai ota yhteyttä Wargaming.net-tukeen.