World of Tanksin järjestelmävaatimukset ja määrittäminen

Tällä sivulla

Pelin vaatimukset

Jotta voit pelata World of Tanksia, tarvitset seuraavat:

• Xbox Live -jäsenyys
  • vähintään 2,7 gigatavua vapaata tilaa
  • toimiva Internet-yhteys

Lataa World of Tanks

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi. (Xbox Live -jäsenyys tarvitaan.)
  2. Siirry games (Pelit) -kohtaan ja valitse Browse Games (Selaa pelejä).
  3. Etsi World of Tanks.
  4. Lataa ja asenna peli valitsemalla World of Tanks.
  5. Kun lataus on valmis, valitse Play Now (Pelaa nyt).

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "World of Tanksin järjestelmävaatimukset ja määrittäminen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?