Pakatun sisällön ostaminen Xbox Onessa

Yksittäisten tuotteiden lisäksi Xbox-kaupassa myydään Xbox Oneen myös useita digitaalisia sisältöjä käsittäviä ”paketteja”.

Paketti voi muodostua esimerkiksi pelistä, ladattavasta sisällöstä ja virtuaalisesta valuuttapaketista yhteen hintaan. Kun ostat pakettituotteita, saavutat yleensä säästöjä, jotka eivät ole mahdollisia yksittäisiä tuotteita ostettaessa.

Paketin osto-ohjeet

Käytitpä luottokorttia, valmiiksi maksettua koodia tai season passia, osta paketti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Kauppa ja vieritä alas ja valitse sitten Selaa pelejä.
  3. Valitse Hae pelejä ja anna pelipaketin nimi.
  4. Valitse pelipaketti luettelosta.
  5. Valitse Osta.
  6. Vahvista, että maksutapa on annettu oikein, ja osta sitten pelipaketti valitsemalla Osta.
    Huomautus Jos käytät pelipaketin ostamiseen valmiiksi maksettua koodia tai season passia, lisätietoja saat ohjeaiheesta Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen tai Lunasta koodi tai lahjakortti.

Voit tarkistaa ostoksen onnistumisen seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Voit tarkastella ostohistoriaasi valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja sitten Tilaushistoria.

Sisällön asentaminen paketista

Kun ostat paketin Xbox Onessa, voit valita, mitkä pakettiin kuuluvista tuotteista haluat ladata. Seuraavassa videossa kerrotaan, miten voit hallita pelipaketteja.

Pelipakettien hallinta

Katso video ”Pelipakettien hallinta”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Napsauta ostoksen suorittamisen jälkeen tuotteen tietosivulla olevaa Hallitse-painiketta. Sen jälkeen voit valita ladattaviksi yksittäisiä tuotteita tai asentaa kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet heti.

Jos haluat ladata osan pakettiin kuuluvista tuotteista myöhemmin, ostamasi paketin ruudun löydät Omat pelit ja sovellukset -kohdan Valmiina asennukseen -osasta. Voit löytää sen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Valmiina asennukseen.
  3. Korosta paketti ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Hallitse peliä.
  5. Valitse yksittäiset asennettavat kohteet tai Asenna kaikki.

Huomautus Jos sinulla on pakatun sisällön lataamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.

Paketin osana ostettujen lisäosien lataaminen

Jos yksittäiseen ostoon, kuten season passiin tai Limited Edition -pelipakettiin, sisältyy useita lisäosia, sinun on ehkä ladattava ne erikseen. Voit ladata yksittäiset kohteet kahdella tavalla:

• Etsi pelin sisällä kauppaa. Etsi season passin osat ja lataa ne siellä.
  • Lataa yksittäiset lisäosat Kaupasta. Toimi näin:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
    2. Valitse Games & Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Valmiina asennukseen.
    3. Valitse Hallitse peliä.
    4. Asenna haluamasi lisäosa.

Lisätietoja pakattujen lisäosien etsimisestä ja lataamisesta on ohjeaiheessa Ladatun Xbox Onen sisällön etsiminen.