Pakatun sisällön ostaminen Xbox Onessa

Yksittäisten tuotteiden lisäksi Xbox-kaupassa myydään Xbox Oneen myös useita digitaalisia sisältöjä käsittäviä ”paketteja”.

Paketti voi muodostua esimerkiksi pelistä, ladattavasta sisällöstä ja virtuaalisesta valuuttapaketista yhteen hintaan. Kun ostat pakettituotteita, saavutat yleensä säästöjä, jotka eivät ole mahdollisia yksittäisiä tuotteita ostettaessa.

Paketin osto-ohjeet

Käytitpä luottokorttia, valmiiksi maksettua koodia tai season passia, osta paketti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Vieritä oikealle Kauppa-kohtaan ja valitse sitten näytön yläosasta Pelit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Hae kaikista peleistä.
  4. Anna pelipaketin nimi ja valitse sitten Hae.
  5. Valitse pelipaketti luettelosta.
  6. Valitse Osta <ostosumma>.
  7. Vahvista, että maksutapa on annettu oikein, ja osta sitten pelipaketti valitsemalla Vahvista.
    Huomautus Jos käytät pelipaketin ostamiseen valmiiksi maksettua koodia tai season passia, lisätietoja saat ohjeaiheesta Valmiiksi maksetun Xbox-koodin lunastaminen tai Koodin lunastaminen.

Voit tarkistaa ostoksen onnistumisen seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Voit tarkastella ostohistoriaasi valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja sitten Tilaushistoria.

Sisällön asentaminen paketista

Kun ostat paketin Xbox Onessa, voit valita, mitkä pakettiin kuuluvista tuotteista haluat ladata. Seuraavassa videossa kerrotaan, miten voit hallita pelipaketteja.

Pelipakettien hallinta

Katso video ”Pelipakettien hallinta”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Napsauta ostoksen suorittamisen jälkeen tuotteen tietosivulla olevaa Hallitse-painiketta. Sen jälkeen voit valita ladattaviksi yksittäisiä tuotteita tai asentaa kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet heti.

Jos haluat ladata osan pakettiin kuuluvista tuotteista myöhemmin, ostamasi paketin ruudun löydät Omat pelit ja sovellukset -kohdan Valmiina asennukseen -osasta. Voit löytää sen seuraavasti:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  2. Vieritä oikealle Valmiina asennukseen -osaan.
  3. Korosta paketti ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  4. Valitse Hallitse.
  5. Valitse yksittäiset asennettavat kohteet tai Asenna kaikki.

Huomautus Jos sinulla on pakatun sisällön lataamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelin tai sovelluksen latausongelmat Xbox Onessa.

Paketin osana ostettujen lisäosien lataaminen

Jos yksittäiseen ostoon, kuten season passiin tai Limited Edition -pelipakettiin, sisältyy useita lisäosia, sinun on ehkä ladattava ne erikseen. Voit ladata yksittäiset kohteet kahdella tavalla:

• Etsi pelin sisällä kauppaa. Etsi season passin osat ja lataa ne siellä.
  • Lataa yksittäiset lisäosat Kaupasta. Toimi näin:
    1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
    2. Etsi peli ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
    3. Valitse Hallitse peliä.
    4. Valitse asennettava lisäosa Valmis asennukseen -sarakkeesta.
    5. Asenna lisäosa painamalla A-painiketta

Lisätietoja pakattujen lisäosien etsimisestä ja lataamisesta on ohjeaiheessa Ladatun Xbox Onen sisällön etsiminen.