Pakatun sisällön ostaminen Windows 10:ssä

Yksittäisten tuotteiden lisäksi Windows-kaupassa myydään myös useita digitaalisia sisältöjä käsittäviä ”paketteja”.

Paketti voi muodostua esimerkiksi pelistä, ladattavasta lisäsisällöstä ja virtuaalisesta valuuttapaketista yhteen hintaan. Kun ostat pakettituotteita, säästät yleensä rahaa yksittäisten tuotteiden ostamiseen verrattuna.

Sisällön asentaminen paketista

Kun ostat paketin Windows-kaupasta, voit ladata koko paketin tai valita, mitkä pakettiin kuuluvista tuotteista haluat ladata.

Valitse ostoksen suorittamisen jälkeen tuotteen tietosivulla Hallitse. Sen jälkeen voit valita ladattaviksi yksittäisiä tuotteita tai asentaa kaikki pakettiin kuuluvat tuotteet heti.