Xbox One -pelien digitaalisten versioiden ostamista koskevat usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla on vastauksia Xbox One -konsoliin tarkoitettujen pelien digitaalisten versioiden ostamiseen liittyviin kysymyksiin.

Digitaalisten pelien ostaminen

Voinko ostaa digitaalisen version kaikista Xbox One -peleistä?

Kaikista Xbox One -peleistä on saatavilla digitaalinen versio, paitsi jos ne vaativat jonkin fyysisen oheislaitteen (esimerkiksi Skylanders SWAP Force ”portaalilaitteen”).

Jäänkö joistakin ennakkotilausbonuksista tai rajoitetuista versioista paitsi, jos ostan Xbox One -peleistä digitaalisen version?

Se riippuu pelistä. Jotkin pelit, kuten Call of Duty: Ghosts, tarjoavat digitaalisen sisällön mukana lisäbonuksia, joita ei toimiteta pelin levyversion mukana. Toiset pelit, kuten Dead Rising 3, sisältävät ennakkotilauskannustimia, jotka toimitetaan digitaalisen version mukana ensimmäisen kahden viikon aikana. Vastaavia kannustimia on tulossa lisää, mutta emme aina pysty takaamaan kannustimia.

Pystynkö lataamaan digitaalisen version uudelleen, jos jokin menee pieleen tai saan uuden konsolin?

Kyllä, kun olet hankkinut digitaalisen version käyttöoikeuden ja ladannut pelin, voit ladata sen uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Liven käyttösäännöt.

Kuinka monta digitaalista peliä voin tallentaa Xbox One -konsolin kiintolevylle?

Se vaihtelee pelitiedostojen koon mukaan. Voit aina poistaa kiintolevyltä pelisisältöä tehdäksesi uusille peleille tilaa. Voit milloin tahansa ladata aikaisemmin ostetut ja kiintolevyltä poistetut sisällöt uudelleen.

Tallennetaanko tilanteeni, jos minun on ladattava digitaalinen versio uudelleen?

Niin kauan kuin pelitallennetiedostosi on tallessa (kiintolevyllä tai pilvessä), tilanteesi tallennetaan ja se on käytettävissä, jos lataat digitaalisen pelin uudelleen.

Ovatko pelin digitaaliset ja fyysiset versiot grafiikan, laadun, nopeuden ja suorituskyvyn osalta samanlaisia?

Kyllä, digitaaliset ja fyysiset versiot ovat näiden tekijöiden osalta samanlaisia.

Voinko ottaa digitaalisen pelin mukaani ja pelata sitä ystäväni luona fyysisten levyjen tapaan?

Kyllä, voit käyttää koko digitaalista pelikirjastoasi (kotikonsolisi lisäksi) missä tahansa, kun olet kirjautunut sisään.

Voinko vaihtaa välittömästi Xbox One -pelien digitaalisten versioiden välillä?

Kyllä voit. Toimintatapa Xbox One -konsolissa:

• Fyysinen (levypohjainen)
    • Sinun on asennettava peli kiintolevylle ja pelattava siitä.
    • Levyn on aina oltava levyasemassa, jotta peliä voi pelata.
  • Digitaalinen
    • Sinun on asennettava peli kiintolevylle ja pelattava siitä.
    • Levyä ei ole, joten voit helposti vaihtaa pelien välillä.

Mitä minun tulisi tehdä, jos saan virheen You’ve reached the limit of how much you can spend in the Store today (Olet saavuttanut Kaupan päivittäisen ostosrajoituksen)?

Jos saat tämän virheen, sinun täytyy ehkä lisätä tai päivittää laskutustietoja. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Tili-kohdassa Maksaminen ja laskutus.
    5. Valitse lisättävä maksutapa tai Muuta laskutusosoitetta.
    6. Anna tai päivitä laskutustietosi.

Minulla on juuri ostamani digitaalisen pelin pelaamiseen liittyviä ongelmia. Mitä pitäisi tehdä?

Jos sinulla on pelin lataamiseen liittyviä ongelmia, perehdy ohjeaiheeseen Pelien tai sovellusten hitaan latautumisen vianmääritys Xbox Onessa.

Jos sinulla on pelin pelaamiseen liittyviä ongelmia, siirry Xbox One -pelien vianmääritys -sivulle ja etsi pelisi. Löydät vianmääritykseen liittyviä tietoja pelin sivulta.

Voivatko perheeni jäsenet pelata kanssani samaa peliä eri Xbox One -konsoleilla vai onko minun ostettava pelistä lisää kopioita?

Jokaisessa Xbox One -konsolissa on oltava pelistä digitaalinen tai fyysinen kopio. Jos sinulla on kotonasi muita Xbox One -konsoleita ja muut ihmiset haluavat pelata kanssasi samaa peliä näillä lisäkonsoleilla, jokaisessa konsolissa on oltava pelistä oma kopio.

Tämän lisäksi jokaisella henkilöllä on oltava Xbox-tili (joko oma tili tai käytettävä vierastiliä), joka mahdollistaa verkkopelien pelaamisen moninpeliympäristössä, jotta samaa peliä voidaan pelata samaan aikaan eri konsoleilla.

Voinko saada digitaalisesta pelistä hyvityksen?

Et. Digitaalista peliä ei voi palauttaa eikä siitä myönnetä hyvitystä.