Digitaalisten Xbox One -pelien tilaaminen Kaupasta ennakkoon

Tällä sivulla

Ennakkotilattujen pelien ostaminen ja hallinta

Ennakkotilausten etsiminen ja hallinta

Voit seurata ennakkoon tilaamiasi pelejä sekä muita Microsoft Storesta tai Xbox-kaupasta ostamiasi sisältöjä kirjautumalla sisään Microsoft-tiliisi. Valitse täällä Maksaminen ja laskutus -välilehti ja sitten Tilaushistoria.

Tilaushistoria-sivulla voit helposti tarkastella ja hallita ennakkotilauksia yhdessä paikassa.

Ennakkotilauskannustimien hankkiminen

Ennakkotilauksen laskutusajankohtaan katsomatta olet oikeutettu peliin mahdollisesti sisältyviin ennakkotilauskannustimiin. Tarkista Microsoft Storessa tai Xbox-kaupassa olevasta pelin kuvauksesta, onko ennakkotilauskannustimia saatavilla.

Joihinkin peleihin liittyy kannustimia, jotka ovat välittömästi lunastettavissa, kun taas joitakin kannustimia on odotettava pelin julkaisuajankohtaan asti. Jos et näe kannustinta heti tilauksen jättämisen jälkeen, voit odottaa saavasi sen, kun ennakkotilauksesi on saatavilla.

Katso ohjeaihetta View Xbox One Downloadable Game Content (Tarkastele Xbox Onen ladattavaa pelisisältöä) saadaksesi ohjeita siihen, miten voit etsiä ja asentaa sisältöä Xbox Onessa.

Milloin minua laskutetaan pelini takia?

Jos käytit tilin saldoa vain pelisi ennakkotilaukseen, katetta otetaan heti. Jos käytit luottokorttia tai jaoit maksun luottokortin ja tilisi saldo välillä, sinua veloitetaan noin 10 päivää ennen kuin peli käynnistyy.

Jos tilisi saldo on pienempi kuin ennakkotilausta varten hyväksymäsi summa, loput otetaan luottokortiltasi. Saat laskutustiliisi sähköpostiviestin, joka vahvistaa, että jäljellä olevan summan korttimaksu kerättiin onnistuneesti ja että peli on käytettävissäsi sen julkaisupäivänä.

Sain viestin, että ennakkotilaukseni hyväksynnässä on ongelmia. Mitä voin tehdä?

Yritimme kerätä maksua, joka ei onnistunut. Jos et halua menettää ennakkotilaustasi tai mitä tahansa kannustimia, noudata ohjeita vastaanottamasi viestin tai ohjeiden mukaisesti:

1. Kirjaudu tiliisi osoitteessa account.microsoft.com/orders.
  2. Etsi tilaushistoriastasi ennakkotilattu peli ja valitse Change how you pay (Maksutavan vaihtaminen).
  3. Voit valita Pick another way to pay (Valitse toinen tapa maksaa) -näytöllä joko toisen maksutavan tai lisätä uuden.

Jos sinulla ei ole toista maksutapaa, yritämme maksujen keräämistä maksutapaasi käyttäen uudelleen, ennen kuin peli käynnistyy. Jos tämä maksusuoritus epäonnistuu, ennakkotilauksesi peruutetaan.

Vianmääritys

Tässä osassa on vianmääritysohjeita pelin tausta-asennuksen aikana mahdollisesti ilmeneviin ongelmiin.

Tarvitset päivityksen pelin ennakkotilausta varten

Jos saat virhesanoman, jossa kerrotaan, että peli perustuu uusimpaan Windows-päivitykseen, se tarkoittaa sitä, että käytät Windows 10:n aikaisempaa versiota.

Voit tarkistaa, minkä Windows 10 -version on oltava käytössä, vierittämällä pelin tietosivulla alas Järjestelmävaatimukset-osaan ja katsomalla version Käyttöjärjestelmä-kohdan vierestä. Täällä voi lukea esimerkiksi ”Vaatii Windows 10:n versiota 14393.102 tai uudempaa”.

Voit tarkistaa käytössä olevan version valitsemalla Asetukset, Tietoja ja sitten Käyttöjärjestelmän koontikäännös.

Voit päivittää uusimpaan versioon valitsemalla Asetukset, Windows Update ja sitten Tarkista päivitykset.

Peliä ei näy Omat pelit ja sovellukset -kohdassa

Jos peliä ei näy Omat pelit ja sovellukset -kohdassa, vaikka olet suorittanut ennakkotilausprosessin, sinun on haettava peli Kaupasta. Jos alkuperäinen ostos onnistui, pystyt lataamaan pelin, eikä sinun tarvitse maksaa siitä uudelleen.

Pelin hakeminen Kaupasta:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta avataksesi oppaan ja valitse Aloitus.
  2. Vieritä oikealle Kauppa-kohtaan ja valitse sitten näytön yläosasta Pelit.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Hae kaikista peleistä.
  4. Anna pelin nimi ja valitse sitten Hae.
  5. Valitse ennakkotilausversio saatavilla olevien pelien luettelosta.
  6. Aloita asentaminen valitsemalla Asenna.

Jos et näe Asenna-vaihtoehtoa tai pelille näytetään sen ostohinta, älä osta peliä, sillä silloin sinua saatetaan veloittaa uudelleen.

Voit tarkistaa alkuperäisen ostoksen onnistumisen seuraavasti:

1. Kirjaudu verkkoselaimella Microsoft-tiliisi.
  2. Voit tarkastella ostohistoriaasi valitsemalla Maksaminen ja laskutus ja sitten Tilaushistoria.

Jos alkuperäinen ostos onnistui, tapahtuman tilana on Suoritettu. Jos näet pelin suoritetun ostotapahtuman, mutta tarjolla ei ole mahdollisuutta asentaa peli konsoliin, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ennakkoon tilattavissa olevat pelit

Ennakkoon tilattavissa olevien pelien täydellisen luettelon löydät Xbox Onen tulevien pelien sivulta. Voit tarkastella saatavilla olevien ennakkotilausbonuksien tietoja vierittämällä alas pelin tietoihin tai pelin tietosivun alaosassa olevaan, paketin tietoja käsittelevään osaan.

Löydät myös ennakkoon tilattavissa olevien Xbox Play Anywhere -pelien luettelon Xbox Play Anywhere -sivulta.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin voin pelata peliä?

Voit pelata peliä heti, kun se julkaistaan omalla alueellasi, yleensä julkaisupäivänä hieman klo 00.00 paikallista aikaa jälkeen.

Huomautus Jos asut maassa, jossa on useita aikavyöhykkeitä, joillakin alueilla voi esiintyä viivettä.

Voinko tilata minkä tahansa pelin ennakkoon?

Et. Voit tilata vain tietyt pelit ennakkoon.

Sain sanoman siitä, että en omista peliä, kun yritin käynnistää sen. Mitä voin tehdä?

Se tarkoittaa, että olet peruuttanut joko pelisi ennakkotilauksen tai emme voineet laskuttaa maksutapaasi ajoissa pelin käynnistämiseksi. Sinun on ostettava peli.