Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Pelien lataaminen Windows 10:een

Voit ladata ja asentaa pelejä Windows 10:een käyttämällä Microsoft-tiliäsi.

Pelin asentaminen Windows 10:een

  1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla siihen tietokoneeseen, johon haluat asentaa pelit.
  2. Valitse aloitusnäytössä Kaupan kuvake.
  3. Valitse Kaupan valikosta Pelit.
  4. Etsi ja valitse ostettava peli selaamalla.

Jos sinulla on peli jo ennestään, voit asentaa sen tietokoneeseen. Voit muussa tapauksessa ladata ja asentaa pelin valitsemalla Asenna.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Pelien lataaminen Windows 10:een" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu