Xbox 360:n pilvitallennuksen vianmääritys

Tällä sivulla kuvataan, miten voit ratkaista pilvipalveluun tallennettuihin peleihin liittyvät ongelmat Xbox 360:ssä. Siinä on myös tietoja pilveen tallennettujen pelien tilasta.

Huomautus Muista, että tarvitset pelien pilvitallennukseen (pelitallenteiden tallennuslaitteeseen pilvessä)

• Xbox Live Gold -jäsenyyden
  • Xbox Liveen yhteydessä olevan konsolin
  • 514 megatavua (Mt) tallennustilaa.

Tällä sivulla

Virhesanomat

Voit saada jonkin seuraavista virhesanomista, kun yrität käyttää pilvitallennusta pelitallenteiden ja tietojen hallintaan.

• Pilvitallennus on saatavilla vain Xbox Live Gold -jäsenille

Pelien pilvitallennukseen pelitallenteiden tallennuslaitteeseen pilvessä vaaditaan Xbox Live Gold -jäsenyys.

Lisätietoja sisällön siirtämisestä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

• Pelitallenteet latautuvat edelleen toiseen konsoliin. Jos jatkat, saatat menettää tietoja.

Tämä tarkoittaa, että pelitallennetta käytettiin toisella konsolilla, ja siinä on tallentamattomia muutoksia, jotka on ladattava pilveen. Jos päätät käyttää tätä pelitallennetta, saatat menettää sen uusimmat muutokset.

• Kohde on toisen konsolin käytössä
  • Tämän pelin tai sovelluksen toisessa konsolissa olevia kohteita odotetaan

Kohde on käytössä toisessa konsolissa tai odottaa lataamista toisessa konsolissa. Ratkaise ongelma kirjautumalla siihen konsoliin, joka yrittää päivittää pelitallennetta, jotta pilvitallennus voidaan viedä loppuun. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi.
    2. Siirry kohtaan settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
    3. Valitse Storage (Tallennus).
    4. Valitse tallennuslaite, joka sisältää pilveen siirrettävän pelitallenteen.
    5. Valitse Games (Pelit).
    6. Valitse peli, jonka tallenteen haluat siirtää.
    7. Valitse pelitallenne.
    8. Valitse Move (Siirrä).
    9. Valitse Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus).
  • Pilven pelitallenteita ei ole synkronoitu
    Pilven pelitallenteita ja pelitallenteiden kopioita konsolissa ei ole synkronoitu. Kumpaa haluat käyttää?

Jos saat tämän viestin, pelitallenteesta on saatavilla kaksi versiota.

• Jos pelasit peliä viimeksi tällä konsolilla, kannattaa luultavasti valita paikallinen pelitallenne.
    • Jos pelasit peliä viimeksi toisella konsolilla, jossa pilvitallennus on otettu käyttöön, kannattaa luultavasti valita pilveen tallennettu pelitallenne.

• Pilvitallennusta ei voi ottaa käyttöön tällä hetkellä

Jos tämä sanoma tulee näkyviin, toimi seuraavasti:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) ja valitse sitten ensisijainen tallennuslaite (esimerkiksi kiintolevy).
    3. Valitse System Items (Järjestelmäkohteet).
    4. Valitse Cloud Storage Console Copy (Pilvitallennuksen konsolikopio).
    5. Valitse Delete (Poista).

Katso, korjasiko tämä ongelman.

• Pilvitallennusta ei voi poistaa käytöstä, koska tietyistä kohteista on olemassa konsolikopioita

Lisätietoja pilvitallennuksen poistamiseksi käytöstä on ohjeaiheessa Pelien tallentaminen pilveen.

• Pilveen voi ladata vain pelitallenteita

Voit ladata pilveen vain tallennettuja pelejä. Siirrä kaikki peleihin liittyvät kohteet, kuten saavutukset ja ladattavat sisällöt, paikalliseen tallennuslaitteeseen tai poista ne.

• Pilvitallenteita ei ole synkronoitu. Yritä kirjautua ulos ja takaisin sisään.

Kirjaudu ulos Xbox Live -profiilistasi, ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Tarkista sen jälkeen, onko ongelma korjaantunut.

• Pelitallenteita ei voi ladata, koska pilvitallennusta ei ole määritetty tähän konsoliin.

Pilveen on tallennettu pelitallenne, mutta pilvitallennusta ei ole otettu käyttöön tässä konsolissa. Ota pilvitallennus käyttöön tässä konsolissa:

1. Siirry Xboxin käyttöliittymässä settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse System (Järjestelmä).
    2. Valitse Storage (Tallennustila) ja sitten Cloud Saved Games (Pelien pilvitallennus).
    3. Valitse Enable Cloud Saved Games (Ota pelien pilvitallennus käyttöön).
  • Peliä ei tueta

Pieni osa Xbox 360 -peleistä ei tällä hetkellä tue pelien pilvitallennusta. Teemme jatkuvaa yhteistyötä kehittäjien kanssa tämän ominaisuuden tukemiseksi. Siihen asti, kunnes peliin julkaistaan pilvipalveluun tallennettuja pelejä tukeva päivitys, käytä paikallista tallennuslaitetta (kuten kiintolevyä tai USB-muistitikkua).

• Vähintään 514 megatavua (Mt) tallennustilaa vaaditaan

Pelien pilvitallennus tarvitsee 514 megatavua (Mt) paikallista tallennustilaa pelitallenteiden taltioimiseen, ennen kuin ne ladataan pilveen. Sinun on vapautettava 514 megatavua tilaa Xbox 360 -kiintolevyllä tai USB-tallennuslaitteessa. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.

• Xbox Live -yhteys katkesi tai Xbox Live -yhteys tarvitaan

Konsolin Xbox Live -yhteys katkesi. Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Jos jokin palvelu tai sovellus ei toimi, voit pyytää Microsoftia ilmoittamaan sinulle, kun käyttökatko on ohi. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Huomautus Tämä palvelu on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Pelien pilvitallennuksen määrittäminen tai käyttäminen edellyttää Xbox Live -yhteyden muodostamista Xbox 360 -konsolista. Jos Xbox Live -yhteyden säilyttämisessä on ongelmia, lue lisätietoja ohjeaiheesta Xbox 360:n Xbox Live -yhteyden vianmääritys tai kokeile Xbox 360:n yhteysvirheen ratkaisua.

• Tietojen haku Xbox Livestä ei onnistu. Tilan koodi 80072746.

Verkkoyhteyden aikakatkaisu esti tiedoston siirtämisen konsoliin. Näin voi käydä, kun palvelun käyttökatko estää pilven käytön tai kun yrität ladata hyvin suuren pelitiedoston pilveen. Tämä keskeyttää kaikki muut käynnissä olevat pelitallennusten siirrot pilveen.

Tarkista varoitussanomat Xbox Live -tilasivulta tai katso, onko sivun yläosassa Xbox Live -palvelun varoitusta. Jos näet palvelun varoitussanoman, odota hetki ja yritä sitten uudelleen.

Jos jokin palvelu tai sovellus ei toimi, voit pyytää Microsoftia ilmoittamaan sinulle, kun se on taas toiminnassa. Valitse sovelluksen tai palvelun nimen alta Notify me when this service or app is up and running (Ilmoita, kun tämä palvelu tai sovellus on toiminnassa).

Huomautus Tämä palvelu on saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Voit kiertää tämän virheen seuraavasti:

• Yritä synkronointia myöhemmin, kun verkon kuormitus on vähäisempi.
    • Siirrä suuret tiedostot pois pilvitallennuksesta. Pelaamisen kannalta tarpeettomat suurikokoiset tiedostot voi poistaa tai tallentaa paikalliseen tallennuslaitteeseen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xboxin pelitallenteiden, profiilien ja avatar-esineiden kopioiminen, siirtäminen tai poistaminen.
      Huomautus Xbox Live -pilvitallennuksesta poistamista ei voi kumota. Älä poista tiedostoja, joita tarvitaan pelien tallennukseen tai muihin tarkoituksiin.
    • Käytä paikallisesti tallennettua kopiota pelitallennuksesta, mikäli sellainen on olemassa.

Microsoft on tietoinen ongelmasta, ja lisäratkaisuja kehitetään parhaillaan.

Pilven pelitallenteiden tila

Kun tarkastelet pelien pilvitallennuksen tallennuslaitetta, näet jokaisen pelitallenteen tilan.

Tila

Mitä se tarkoittaa

Odottaa latausta

Konsolissasi on pilveen lataamista odottava pelitallenne. Voit tarkistaa lataamisen tilan Active Downloads (Aktiiviset lataukset) -kohdassa.

Cloud Only (Vain pilvi)

Tämä peli on saatavilla vain pilvitallenteena. Aloita peli ja synkronoi pelitallenne konsoliin.

Out of sync (Ei synkronoitu)

Pelitallenteen paikallisesti tallennetussa ja pilveen tallennetussa versiossa on ristiriita. Seuraavan kerran tätä peliä pelatessasi voit valita, kumpaa pelitallenteen versiota haluat käyttää.

Not Cloud Supported (Pilveä ei tueta)

Pelien pilvitallennus tukee vain pelitallenteita. Voit tallentaa muut Xbox 360 -sisällöt paikalliseen tallennuslaitteeseen.

In Sync (Synkronoitu)

Tämä pelitallenne on tallennettu paikallisesti ja pilveen. Pelitallenteet on synkronoitu, ja ne ovat valmiita käyttöön.

Offline

Tämän pelitallenteen omistaja ei ole kirjautunut Xbox Liveen. Näet tämän pelitallenteen tilan kirjautumalla sisään sillä Xbox Live -profiililla, joka on luonut pelitallenteen.