Xbox One -pelitallenteiden pilvisynkronointiin liittyvät virhesanomat

Pilvipelitallenteiden avulla voit pelata pelejä useilla konsoleilla. Jos sinulla on useita Xbox One -konsoleita tai haluat pelata ystäväsi luona, voit tallentaa pelitallenteesi pilvipalveluun. Näin voit jatkaa pelaamista toisella konsolilla samasta kohdasta, johon aiemmin jäit.

Tällä sivulla kerrotaan, mitä sinun pitää tehdä, jos näet virhesanoman, kun yrität synkronoida pilveen tallennettuja pelejä.

Huomautus Jos sinulla on muita pilveen tallennettujen pelien käyttöön liittyviä ongelmia, perehdy Xbox Onen pilvipelitallenteita koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tällä sivulla

We can’t save additional info for… (Lisätietoja ei voi tallentaa kohteelle…)

Tämä virhe ilmenee, kun tallennetuille peleille varattu tila loppuu synkronoitaessa pilveen. Vapauta tilaa poistamalla tallenteet, joita et enää tarvitse. Voit myös sivuuttaa virheen ja jatkaa pelaamista ilman tallennusta.

Which one do you want to use? (Mitä tietoja haluat käyttää?)

Saat tämän sanoman, kun konsolissa on uudemmat tai toiset paikallisesti tallennetut tiedot kuin mitä on tallennettu pilveen, yleensä offline-tilassa pelaamisen jälkeen. Voit valita, mitä tallennettuja tietoja haluat käyttää: paikallisesti tai pilveen tallennettua versiota (ja sinulle ilmoitetaan, mikä niistä on uudempi). Valitse käytettävä tallenne ja jatka.

Your other Xbox is taking a long time to sync to the cloud. (Xboxin pilvisynkronointi kestää pitkään.)

Tämä virhe ilmenee, kun pelaat yhdellä Xbox One -konsolilla pelattuasi toisella Xbox One -konsolilla, joka ei ole vielä suorittanut tallenteiden pilvisynkronointia loppuun. Vaihtoehtoja on kaksi:

• Pysäytä toisen konsolin lähetys valitsemalla Synkronoi viimeksi tallennetut tiedot ja synkronoi tiedot sen sijaan juuri käytettävään konsoliin. Toisen konsolin synkronoimattomat tiedot mahdollisesti menetetään.
  • Valitse Jatka odottamista ja ratkaise toisen konsolin synkronointiongelma. Tämä tarkoittaa yleensä kirjautumista profiiliisi kyseisellä konsolilla ja antamalla sen suorittaa lähetys loppuun.

We couldn’t sync your info with the cloud. (Tietojen synkronointi pilveen epäonnistui.)

Tämä virhe ilmenee, kun Xbox One -konsoli ei pysty ylläpitämään hyvää yhteyttä Xbox Live -palveluun. Valitse mahdollisuuksien mukaan Play offline (Pelaa offline-tilassa) ja käytä sen sijaan konsolin kiintolevyllä olevia tietoja.

Testaa verkkoyhteys seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Verkkoasetukset-näytön oikealta puolelta Testaa verkkoyhteyttä. Testi suoritetaan automaattisesti ja sinulle ilmoitetaan, jos yhteydessä on ongelma.

Jos saat testin aikana virhesanoman, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Viimeksi tallennettujen tietojen haku epäonnistui

Jos näet tämän virheen, se saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelun yhteisöpalvelu- ja pelitoimintoja on rajoitettu. Jos näet täällä jonkin Xbox Live -palvelun varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-09-22T15:50:01.3973039+00:00