Xbox-pelien käytöstä poistetut verkkopalvelut

Microsoft panostaa peliensä verkkopalvelujen luotettavuuteen ja toimivuuteen. Toisinaan – vaikkakin harvoin – tulee välttämättömäksi poistaa käytöstä yksittäisten pelien verkkopelipalveluja. Pelin poistaminen käytöstä ei koskaan ole helppo päätös, ja sellaiseen yleensä päädytään, kun kyseessä on vanha peli, jolla on hyvin vähän pelaajia.

Luettelo käytöstä poistetuista peleistä

Seuraava luettelo sisältää Microsoftin julkaisemat pelit, joiden verkkopalvelut on poistettu käytöstä. Jos kyseessä ei ole Microsoftin peli, saat tietoja verkkopalveluista ottamalla yhteyttä sen julkaisijaan.

• Age of Empires Online
  • Doritos Crash Course 2
  • Galactic Reign
  • Halo: Waypoint -mobiilisovellus Windows Phonelle, iOS:lle ja Androidille
  • Kinect Nat Geo TV
  • Kinect Sesame Street TV
  • Lips
  • Lips: Number One Hits
  • Lips: Canta en Español
  • Lips: Deutsche Partyknaller
  • Lips: Party Classics
  • Lips: I Love the 80's
  • The Gunstringer: Dead Man Running (Windows)
  • World Series of Poker (Xbox 360)