Xbox One -pelilevyjen vaihtaminen

Jos olet ostanut pelin levyllä, mutta peli ei asennu konsoliin, voit vaihtaa levyn 90 päivän kuluessa ostopäivästä Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman ehtojen mukaisesti.

Huomautus Ennen kuin otat meihin yhteyttä ja pyydät vaihtoa, kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

• Jos Xbox One -konsolisi ei pysty toistamaan levyä, yritä ensin ratkaista ongelma toimimalla ohjeaiheessa Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys annettujen ohjeiden mukaan.
  • Microsoftin pelilevyjen vaihto-ohjelma koskee VAIN pelejä, joiden julkaisija on Microsoft, ja ohjelmaan vaikuttaa pelien saatavuus. Jos pelin julkaisija on jokin toinen yhtiö, ota levyn vaihtamiseen liittyvissä asioissa yhteyttä kyseiseen yhtiöön. Microsoftin julkaisemiin peleihin voit tutustua Kaupassa.

Pelilevyjen vaihto-ohjelma

Pelin vaihtaminen

Voit vaihtaa Microsoft-pelin seuraavasti:

1. Yritä ensin vaihtaa levy jälleenmyyjällä, jolta olet alun perin ostanut pelin.
  2. Jos et pysty vaihtamaan levyä jälleenmyyjällä ja pelin ostamisesta on kulunut alle 90 päivää aikaa, ota yhteyttä Xbox-tukeen.
    1. Pidä käsillä seuraavat tiedot, jotka sinun on annettava tukihenkilölle:
      • sähköpostiosoitteesi
      • alkuperäinen ostotosite
      • Xbox-pelaajatunnuksesi
      • konsolin tunnus.
    2. Löydät Xbox-pelaajatunnuksesi kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja vierittämällä ylös sisäänkirjautuneen profiilisi kohdalle. Pelaajatunnuksesi näkyy profiilikuvasi alla.
    3. Löydät konsolin tunnuksen kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja vierittämällä alas Asetukset-kohtaan. Valitse Kaikki asetukset, Järjestelmä ja sitten Konsolin tiedot ja päivitykset. Kirjoita konsolin tunnus muistiin.

Microsoft-pelilevyjen vaihto-ohjelman käyttöehdot

TÄMÄ OHJELMA ON TARKOITETTU VAIN XBOX ONE -KONSOLIN OMISTAJILLE MAISSA, JOISSA XBOX ONE ON MYYNNISSÄ VALTUUTETUILLA JÄLLEENMYYJILLÄ.

• Sinun on oltava yli 18-vuotias.
  • Microsoft vaihtaa vain saman pelin levyn. Microsoft voi harkintansa mukaan toimittaa pelistä digitaalisen version vaihtolevyn sijaan.
  • Tämä ohjelma on tarkoitettu vain KULUTTAJALOPPUKÄYTTÄJILLE. Xbox One -konsolin sarjanumero on ilmoitettava jokaisen tilauksen yhteydessä. Voit pyytää vain yhden (1) vaihdon peliä kohden.
  • Tämä ohjelma on voimassa rajoitetun ajan, ja siihen vaikuttaa tuotteiden saatavuus. Ohjelman ehdot voivat muuttua ilman eri ilmoitusta.
  • Microsoft saattaa vaihtaa vain tiettyjä pelejä, eikä sillä ole velvollisuutta vaihtaa kaikkia pelejä tai jotain tiettyä peliä.
  • Nämä käyttöehdot ovat ainoa osapuolten välinen sopimus ja korvaavat minkä tahansa muun ohjelmaa käsittelevän viestinnän (suullisen ja kirjallisen).

Ota yhteyttä muihin peliyhtiöihin

Jos pelin julkaisija ei ole Microsoft, voit kysyä pelilevyn vaihtamisesta pelin julkaisijalta.