Games on Demand -peliä pelattaessa ilmenee This disc is unreadable (Levyä ei voi lukea) -virhe

Saatat saada seuraavan virhesanoman, kun yrität pelata Games on Demand -peliä Xbox 360:llä:

This disc is unreadable. (Levyä ei voi lukea.) It may be the wrong region for this console. (Pelilevyn alue saattaa olla väärä tälle konsolille.) Match the region of the disc to the console. (Käytä levyä saman alueen konsolissa.) Clean the disc with a soft cloth. (Puhdista levy pehmeällä liinalla.) Restart the console. (Käynnistä konsoli uudelleen.) For more help, go to www.xbox.com/support. (Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/support.)

Ongelma saattaa ilmetä, jos käytät muuta profiilia kuin miltä peli on ostettu tai jos Xbox 360 -konsolisi ei pysty lukemaan levyllä tai kiintolevyllä olevia pelitiedostoja.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista, että käytät Xbox-profiilia, jolta olet ostanut pelin

Tarkista, että Xbox-profiilisi on sama kuin mitä käytit pelin ostamiseen. Jos se on, siirry ratkaisuun 2 ja varmista, että konsolilla on käyttöoikeudet peliin.

Ratkaisu 2: Siirrä pelin käyttöoikeudet konsoliin

Jos käytät eri konsolia kuin miltä olet ostanut pelin, sinun on siirrettävä sisällön käyttöoikeudet konsoliin, jolla haluat pelata peliä.

Huomautus Voit siirtää käyttöoikeudet vain neljän kuukauden välein. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox 360 -konsolin digitaalisten oikeuksien hallinta.

Jos olet ostanut uuden konsolin tai konsolisi on korjattu, käytä uuden konsolin käyttöoikeuksien siirtotyökalua. Toimi näin:

1. Kirjaudu uudella konsolilla pelin ostamiseen käytetyllä Xbox-profiililla Microsoft-tiliin.
    Onko sinun saatava selville Microsoft-tilisi tai salasanasi? Lisätietoja on kadonneen tilin ratkaisussa tai kadonneen salasanan ratkaisussa.
  2. Siirry settings (Asetukset) -kohtaan ja valitse sitten Account (Tili).
Xbox 360 -konsolin settings (asetukset) -välilehdestä on valittu Account (Tili) -ruutu.
  1. Valitse Your Billing Options (Omat laskutusasetukset) -kohdassa License Transfer (Käyttöoikeuksien siirto).
  2. Siirrä sisällön käyttöoikeudet noudattamalla ohjeita.
  3. Kun olet siirtänyt käyttöoikeudet, lataa sisältö uudelleen, jotta paikalliset käyttöoikeudet päivittyvät. Lisätietoja tästä on ohjeaiheessa Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een.

Muut profiilit voivat nyt käyttää tätä konsolissasi olevaa sisältöä. Voit käyttää sisältöä myös silloin, kun et ole yhteydessä Xbox Liveen.

Jos ratkaisu ei toimi, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Perehdy Xbox 360:n levyaseman ratkaisuun

Jos näet tämän virheen, kun yrität pelata peliä levyltä, toimi Xbox 360:n levyaseman ratkaisun ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 4: Poista peli ja asenna se uudelleen

Huomautus Pelin poistaminen ja asentaminen uudelleen ei poista tallennettuja pelitietoja tililtäsi.

Toimi näin:

1. Valitse Settings (Asetukset) ja valitse sitten System (Järjestelmä).
  2. Valitse Storage (Tallennus) ja valitse sitten tallennuslaite. Valitse esimerkiksi Xbox 360 -kiintolevy.
  3. Valitse Games and Apps (Pelit ja sovellukset) ja valitse sitten Games on Demand -peli, jota ongelma koski. Ota ylös tiedoston koko.
  4. Valitse Games on Demand -peli ja sitten Delete (Poista).
  5. Siirry Games-kauppaan ja lataa pelidemo tai muuta sisältöä joka on suurin piirtein samankokoinen kuin Games on Demand -peli.

Huomautus Pelidemojen lataaminen on maksuton tapa lisätä sisältöä kiintolevylle.

6. Paina ohjaimen opaspainiketta .
  7. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Account (Tili).
  8. Valitse Download History (Lataushistoria).
  9. Valitse Games on Demand -peli ja sitten Download Again (Lataa uudelleen).
  10. Kun Games on Demand -peli on latautunut, yritä pelata sitä.