Virhe 0x80000002 ilmenee Halo 5: Forgea käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Halo 5: Forgen:

0x80000002

Tämä tarkoittaa, että suoritin ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.

Varmista, että tietokoneessa on vähintään 2,3 GHz:n Intel Core i5 tai AMD:n vastaava suoritin.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että suoritin ylittää Halo 5: Forgen vähimmäisvaatimukset, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Tietoja.
  3. Vieritä tietokoneen teknisten tietojen luettelossa alas Suoritin-kohtaan ja etsi tietokoneen suoritin.

Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.