Virhe 0x80000003 ilmenee Halo 5: Forgea käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Halo 5: Forgen:

0x80000003

Tämä tarkoittaa, että suorittimen ytimien määrä ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.

Varmista, että suorittimessa on vähintään neljä fyysistä ydintä.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että suoritin ylittää Halo 5: Forgen vähimmäisvaatimukset, toimi seuraavasti:

1. Paina Ctrl+ Vaihto+ Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Suorituskyky-välilehti.
  3. Tarkista fyysisten ytimien määrä Ytimet-kohdan vierestä.

Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.