Virhe 0x80000011 ilmenee Halo 5: Forgea käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Halo 5: Forgen:

Error 0x80000011

Tämä tarkoittaa, että tietokoneen grafiikkasuorittimen näyttö-RAM-muistin (VRAM) määrä ei vastaa vähimmäisvaatimuksia.

Varmista, että grafiikkasuorittimessa (GPU) on vähintään 2 Gt näyttö-RAM-muistia.

Ratkaisu

Jos haluat tarkistaa, kuinka paljon näyttö-RAM-muistia grafiikkasuorittimessa on, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. VRAM-muistin määrä on ilmoitettu Sovitin-välilehden Varattu näyttömuisti -kohdassa.

Kun olet selvittänyt käytettävissä olevan näyttö-RAM-muistin määrän, vertaa sitä pelin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.