Virhe 0x80000012 ilmenee Halo 5: Forgea käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Halo 5: Forgen:

Error 0x80000012

Tämä tarkoittaa, että on havaittu yhteensopimaton grafiikkaohjain. Grafiikkasuorittimen nykyisessä ohjainversiossa voi olla tunnettuja ongelmia.

Käy valmistajan sivustossa ja varmista, että ohjainversio on ajan tasalla:

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi ohjain siirtymällä grafiikkasuorittimen valmistajan sivustoon ja päivittämällä uusimpaan laiteohjaimeen. Voit tarkistaa grafiikkakorttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.

Kun olet tunnistanut grafiikkakortin valmistajan, siirry sen sivustoon laiteohjaimen päivittämistä varten.