Virhe 0x80000021 ilmenee Halo 5: Forgea käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Halo 5: Forgen:

0x80000021

Tämä tarkoittaa, että tietokoneen RAM-muisti ei vastaa Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia, ja suorituskyky tai vakaus voi olla heikko peliä pelattaessa.

Varmista, että tietokoneessa on vähintään 8 Gt RAM-muistia.

Ratkaisu

Jos haluat varmistaa, että tietokone vastaa vähimmäisvaatimuksia, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Valitse Tietoja.
  3. Vieritä tietokoneen teknisten tietojen luettelossa alas Asennettu RAM -kohtaan ja etsi tietokoneen RAM-muistin määrä.

Vertaa sitä Halo 5: Forgen pelaamiselle asetettuihin vähimmäisvaatimuksiin ja varmista, että suoritin vastaa näitä vaatimuksia tai ylittää ne.