Virhe 0x80070422 ilmenee, kun yrität ladata Forza Motorsport 6: Apexin Kaupasta

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata Forza Motorsport 6: Apexin Kaupasta:

0x80070422

Tämä saattaa tarkoittaa, että Windows Update -palvelu ei ole käytössä.

Ratkaisu

Jos saat tämän virheen, kun yrität ladata pelin Kaupasta, olet ehkä tahattomasti poistanut Windows Update -palvelun käytöstä. Tämä palvelu on otettava käyttöön, jotta Kauppa toimii. Voit ottaa Windows Update -palvelun uudelleen käyttöön seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä ja kirjoita services.msc.
  2. Vieritä alas ja kaksoisnapsauta tulosluettelossa Windows Update -palvelua.
  3. Muuta Käynnistystapa-asetukseksi Manuaalinen ja valitse sitten OK.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80070422 ilmenee, kun yrität ladata Forza Motorsport 6: Apexin Kaupasta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?