Virhe FH204 ilmenee, kun yrität käynnistää Forza Horizon 3:n Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Horizon 3:n:

FH204

Tämä tarkoittaa, että Forza Horizon 3 on havainnut grafiikkasuorittimen (GPU), jota ei tueta. Tämän pelin pelaamiseen tarvitaan jaoteltua resurssitasoa 1 tukeva grafiikkasuoritin. Jotkin vanhemmat kortit voivat tukea DirectX 12:ta, mutta eivät tämän pelin pelaamiseen tarvittavia toimintoja.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi. Voit tarkistaa korttisi tyypin seuraavasti:

1. Valitse Aloita > Asetukset > Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.

Esimerkkejä tuetuista grafiikkasuorittimista:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GTX 750 Ti
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X