Virhe FH301 ilmenee Forza Horizon 3:a käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Horizon 3:n:

FH301

Tämä tarkoittaa, että on havaittu grafiikkaohjain, jota ei tueta, ja nykyisessä grafiikkasuorittimen ohjainversiossa voi olla tunnettuja ongelmia.

Varmista, että olet asentanut grafiikkalaitteen uusimmat ohjaimet.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman hakemalla uusimmat päivitykset Windows 10 -laitteeseen seuraavasti:

1. Paina laitteen tai näppäimistön Windows-painiketta tai valitse päänäytön vasemmassa alakulmassa oleva Windows-kuvake.
  2. Valitse Asetukset > Päivittäminen ja suojaus.
  3. Valitse Windows Update -välilehdestä Tarkista nyt ja katso, onko laitteeseen saatavilla päivityksiä.
  4. Kun päivitykset on ladattu, käynnistä asennus valitsemalla Asenna nyt.
  5. Kun olet asentanut päivitykset, suosittelemme, että käynnistät laitteen uudelleen, jotta uusimmat päivitykset astuvat voimaan. Tallenna ja sulje kaikki avoinna olevat sovellukset ennen uudelleenkäynnistystä.

Huomautus Lisätietoja grafiikkakortin ohjaimesta saat laitevalmistajan sivustosta.