Virhe FH401 ilmenee Forza Horizon 3:a käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Horizon 3:n Windows 10:ssä:

FH401

Tämä tarkoittaa, että järjestelmämuisti ei vastaa Forza Horizon 3:n pelaamiselle asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Pelin lataamista varten vaaditaan vähintään 8 Gt RAM-järjestelmämuistia.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla järjestelmän tallennustilan ja asentamalla lisää RAM-muistia tarpeen mukaan:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Katso Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunassa olevaa Muisti-kohtaa. Forza Horizon 3 edellyttää toimiakseen vähintään 8 Gt muistia.