Virhe FH501 ilmenee, kun käynnistät Forza Horizon 3:n Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata Forza Horizon 3:n Windows 10 -version:

FH501

Tämä tarkoittaa, että järjestelmäsi videokortti ei tue DirectX 12:ta.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman tarkistamalla järjestelmätiedot ja päivittämällä videokorttiin, joka tukee DirectX 12:ta. Voit tarkistaa, tukeeko videokorttisi DirectX 12:ta, toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä.
  2. Kirjoita dxdiag ja käynnistä sitten DirectX-diagnostiikkatyökalu painamalla Enter-painiketta.
  3. Etsi Järjestelmä-välilehden Järjestelmätiedot-ikkunasta DirectX-versio. Forza Horizon 3 edellyttää toimiakseen versiota 12 tai sitä uudempaa.