Virhe FH601 ilmenee Forza Horizon 3:a käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Horizon 3:n:

FH601

Tämä tarkoittaa, että joitakin Windows Media -komponentteja puuttuu ja että Windows 10:stä puuttuvat Forza Horizon 3:n asentamiseen tarvittavat .ddl-mediatiedostot.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman lataamalla tarvittavat Windows Media -komponentit ilmaiseksi Windows 10 N:n ja Windows 10 KN:n Media Feature Packeista.