Virhe GW400 ilmenee, kun yrität käynnistää Gears of War 4:n Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Gears of War 4:n Windows 10 -laitteessa:

GW400

Tämä tarkoittaa, että Windows 10 -laitteen grafiikkakortti ei vastaa vähimmäisvaatimuksia. Grafiikkakortin on tuettava DirectX 12:ta (ominaisuustasoa 11).

Ratkaisu

Päivitä järjestelmän grafiikkakortti niin, että se vastaa pelin vähimmäisvaatimuksia, ja yritä käynnistää peli uudelleen.