Jaa tämä sivu

Virhe GW402 ilmenee, kun pelaat Gears of War 4:ää Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW402

Tämä tarkoittaa, että Windows 10 -laitteen näytönohjain on lakannut vastaamasta.

Ratkaisu

Käy grafiikkakortin valmistajan sivustossa ja päivitä grafiikkakorttiin uusimmat ohjaimet.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe GW402 ilmenee, kun pelaat Gears of War 4:ää Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu