Jaa tämä sivu

Virhe GW410 ilmenee, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW410

Tämä tarkoittaa, että grafiikkakortti ei vastaa pelille asetettuja vähimmäisvaatimuksia.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi suosittelemme, että grafiikkakortissa on vähintään 2 Gt VRAM-muistia.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe GW410 ilmenee, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu