Virhe GW413 ilmenee, kun pelaat Gears of War 4:ää Windows 10:ssä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Gears of War 4:ää Windows 10 -laitteessa:

GW413

Tämä tarkoittaa, että järjestelmän muisti on loppunut.

Ratkaisu

Varmista ongelman ratkaisemiseksi, että näytönohjain ja tietokone vastaavat muistille asetettuja vähimmäisvaatimuksia. Tarkkuuden vähentämisestä tai muiden käynnissä olevien sovellusten sulkemisesta voi olla myös apua.