Virhe AP201 ilmenee Forza Motorsport 6: Apexia käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin:

AP201

Tämä tarkoittaa, että asennusohjelma on havainnut grafiikkasuorittimen (GPU), jota ei tueta. Vaatimuksena on vähintään tyyppiä D3D_FEATURE_LEVEL_11_0 oleva grafiikkasuoritin. Jotkin vanhemmat kortit voivat tukea DirectX 12:ta, mutta eivät tämän pelin pelaamiseen tarvittavia toimintoja.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi. Voit tarkistaa korttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy Sovitintyyppi.

Esimerkkejä tuetuista grafiikkasuorittimista:

• Nvidia 980ti
  • Nvidia 970
  • GeForce GT 740
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X