Virhe AP203 ilmenee Forza Motorsport 6: Apexia käynnistettäessä

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Forza Motorsport 6: Apexin:

AP203

Tämä tarkoittaa, että Forza Motorsport 6: Apex on havainnut grafiikkasuorittimen (GPU), jota ei tueta. Tämän pelin pelaamiseen tarvitaan resurssien sidontatasoa 2 tukeva grafiikkasuoritin. Jotkin vanhemmat kortit voivat tukea DirectX 12:ta, mutta eivät tämän pelin pelaamiseen tarvittavia toimintoja.

Ratkaisu

Ongelman ratkaisemiseksi sinun on päivitettävä grafiikkasuorittimesi. Voit tarkistaa korttisi tyypin seuraavasti:

1. Siirry aloitusvalikkoon, valitse Asetukset ja valitse sitten Järjestelmä.
  2. Siirry vierittämällä Näyttö-välilehden alaosaan ja valitse Näytön lisäasetukset.
  3. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Näytä sovittimen ominaisuudet. Sovitintyyppi-kohdassa näkyy grafiikkasuorittimen nimi, Varattu näyttömuisti -kohdassa näkyy sovitintyyppi.

Esimerkkejä tuetuista grafiikkasuorittimista:

• NVIDIA 980ti
  • NVIDIA 970
  • GeForce GT 740
  • Radeon R9 290X
  • Radeon R7 250X